Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Torsdag:

Fant dødt dyr i Akerselva

Brannvesenet melder torsdag at det er funnet et dødt dyr i Akerselva. Funnstedet skal være ved Nydalsbrua. Dette bildet er tatt lenger ned. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (arkivfoto)

Oslo brann-og redningsetat er torsdag på plass i Nydalen etter at en person meldte fra om et dødt dyr i elva.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.07.2019 kl 12:35

NYDALEN: Torsdag formiddag melder Oslo brann- og redningsetat følgende på Twitter:

Vaktkommandør ved Oslo- brann og redningsetat, Tor Audunhus, forteller følgende til Nordre Aker Budstikke 11.40 torsdag:

- Vi er på stedet med dykkere, og vil ta dyret på land. De vil så pakke dyret inn i en pose, og sende det til veterinær. Det er ikke antydninger til at det skal være et stort dyr, men muligens en hund.

Det var en privatperson som meldte fra til brannvesenet.

Beverlignende

OPPDATERT: Klokken 12.03 melder brannvesenet at dyret er tatt opp av vannet, og at det er snakk om et beverlignende dyr. Dyret vil bli tatt med til Veterinærhøgskolen.

- Får dere ofte slike meldinger?

- Nei, ikke veldig ofte, men når vi får det sender vi dykkere. Slike ting skal ikke ligge i elva, avslutter vaktkommandør Audunhus.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...