Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Feiret mål med meldinger til motstander

Christian Grindheim besøker Bohemen Live. Se video!

Christian Grindheim vekker latter hos Rune Julsvik, Erling Rostvåg og Christian Haksø med sine historier. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Christian Grindheim røper hvem han var sint på etter målet mot Sogndal, og hva han ikke likte med profflivet i Nederland. Se Bohemen Live her!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2013 kl 10:14

BOHEMEN: Vålerenga-kaptein Grindheim ble den store helten da Vålerenga endelig tok en seier, med 2-1 mot Sogndal på søndag. Denne uka gjester han Bohemen Live sammen med Rune Julsvik fra Sotahjørnets Venner og Klanens tifo-ansvarlig Erling Rostvåg. 

Mens Klanen feiret vinnermålet mot Sogndal på tribunen, så Christian Grindheim hakket sintere ut ute på banen. I Bohemen Live avslører han hvorfor.

- Jeg hadde en fight med høyrebacken til Sogndal. Det var masse følelser i bildet der, så jeg slengte noen meldinger, sier Grindheim.

Se han fortelle mer om målet og feiringen i videovinduet øverst i artikkelen!

Les også: Seks spillere i Vålerenga tjente over en million

Gøy når folk blir sinna

I kampen mot Sogndal kom også Klanen i fokus, for et banner med bilde av fotballpresident Yngve Hallén som mafiaboss på tribunen. Det tar Erling Rostvåg med stor ro.

- Det er jo veldig gøy når folk du erter litt på en harmløs måte blir så sinna, smiler han.

Rostvåg har mye på hjertet om om banneret og krtitikk av fotballpresidenten i ukas Bohemen Live. Blant annet mener han dette slett ikke er personhets.

Les også: VIF-nettsted slakter «pampeveldet» i fotballforbundet

Unggutta må bære

I ukas program diskuterer panelet også Vålerengas nyeste signeringer. Både Hødds Sivert Heltne Nilsen og Odds Niklas Gunnarsson blir klare for klubben på nyåret.

Christian Grindheim forteller i Bohemen Live at nye spillere må gjennom en dåp på La Manga. Og når de er såpass unge som Nilsen og Gunnarsson, må de nok regne med å bære en del utstyr på trening også.

- Forrige gang jeg var her, måtte jeg bære alt overalt, og sånn har det fortsatt å være. Men da jeg var i Nederland, var det ikke sånn. Det irriterte meg skikkelig, for da var jeg i den alderen der jeg burde slippe å gjøre noe, sier Grindheim.

Se mer av diskusjonen om de nye spillerne i vinduet over. Der får du også høre om Vålerengas treningskamp mot Hauerseter, et ekstra morsomt videoklipp og den kommende hjemmekampen mot Haugesund.

Video: Se høydepunktene fra Vålerengas 10-0-seier mot Hauerseter her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...