Nordre Aker Budstikke

Åpner dørene til ny butikk:

– Ferskvaredisken og den personlige servicen er alfa og omega

LILLO GÅRD: Meny åpnet på Lillo Gård torsdag 3. oktober. Foto: Janina Lauritsen

– Vi har gledet oss veldig til denne dagen. Det har vært hard jobbing, men det er positivt stress, sier butikksjef Lars-Erik Holen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

STORO: Torsdag 3. oktober åpnet en helt ny Meny, på 1173 kvadratmeter, på Lillo gård.

Det spesielle med dette supermarkedet er at det får et godt vegetarutvalg i ferskvaredisken. Veksten i vegetar er en av de tydeligste trendene, særlig blant yngre i Oslo. I sommer solgte MENY dobbelt så mange vegetarburgere som i fjor sommer, informerer butikken.

FRUKTAVDELING: Det ble gjort ekstra stas på frukt- og grøntavdelingen under åpningen, med et dekorativt smaksprøvebord. Foto: Janina Lauritsen

Åpningsfest med marsipankake og goodiebags

Det er et skikkelig åpningsrush under lokalavisas besøk i 13-tiden. Med ballonger, rød løper og marsipankake.

– Vi har gledet oss veldig til denne dagen. Det har vært hard jobbing, men det er positivt stress, sier butikksjef Lars-Erik Holen.


I tillegg til marsipankake og kaffe, serveres diverse smaksprøver og frukt. Og butikken gjorde stas på de nærmeste naboene ved å dele ut goodiebags.

– Vi var rundt i leilighetene i dag tidlig og delte ut handlenett med brød, druer, brie og ferskpresset appelsinjuice, sier han og viser frem juicepressen som står i butikken. Juicepressen er et prøveprosjekt, og de er en av få Meny-butikker i Oslo med tilbudet.

FERSKVAREDISKEN: Meny Lillo gård er spesielt stolte av ferskvaredisken. Her er butikksjef Lars-Erik Holen sammen med Per Syvertsen Foto: Janina Lauritsen

Stolt av ferskvaredisken

Butikksjefen er ekstra stolt av at de har en veldig stor frukt- og grøntavdeling. Hvis de leverer bra her, får de trofaste kunder, mener han. Og butikken har en spesielt god linje fra frukt- og grønt, gjennom bakevarene og opp til ferskvaredisken. Her er det også egen plass til vegetarmat.

– Det er kun vi og Meny Ringnes Park som har det i ferskvaredisken i Oslo. Dette satser vi på! Det skal være en levende disk, vi ser hva kundene ønsker og leverer etter det.


– Vi er spent på kundegruppen. Det er mange studenter og nyetablerte par i området, men det er også eldre. Da får vi utfordringer på alle plan! Dette er et kjempefint område å drive butikk i, sier han og fortsetter:

– Her er det ferskvaredisken med vegetarmat og den personlige servicen som er alfa og omega. Jeg har kunnet plukke de beste avdelingslederne fra andre Meny-butikker i Oslo. De har lang fartstid i kjeden.

Butikken har 70 parkeringsplasser i kjelleren, men Holen forventer også en del gående kunder, legger han til.

STORO: Meny på Lillo gård Foto: Janina Lauritsen

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...