Nordre Aker Budstikke

Drømmetrening:

Fikk verdens beste fotballspiller på besøk

Søstrene Ada Hegerberg (t. h.) og Andrine Hegerberg stilte sammen med Ole Gunnar Solskjær opp på Kjelsås’ 08-lags trening fredag. Foto: Elin Bjerke / Privat

- Jentene ble litt «starstrucked», men fikk stilt noen spørsmål til stjernene, forteller fotballmamma Elin Bjerke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2019 kl 14:25

RØNNINGEN: Vårens siste fotballtrening for 08-jentene på Kjelsås ble noe utenom det vanlige. Verdens beste kvinnelige fotballspiller Ada Hegerberg, kåret av BBC for 2. året på rad, var i området med søsteren Andrine og Manchester United-manager, og tidligere fotballproff, Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær var i området, og stilte opp på jentenes siste trening før sommeren. Foto: Elin Bjerke / Privat

Foredrag

- Vi hadde fått nyss om at søstrene Ada og Andrine Hegerberg og Ole Gunnar Solskjær skulle holde et foredrag på Rønningen, og lurte på om det var mulig å få til et møte. Vi fikk lånt banen, og 14 ivrige jenter møtte opp på treninga. Overraskelsen var stor da idolene møtte opp, forteller fotballmamma Elin Bjerke.

Det ble tid til spørsmål fra de unge jentene, til talentene.

Det ble tid til spørsmål til idolene under økta. Foto: Elin Bjerke / Privat

- Starstrucked

Det fortelles at jentene synes det var utrolig morsomt med besøk fra forbildene.

- Jentene ble litt «starstrucked», men fikk stilt noen spørsmål til stjernene. Drømmen om å bli verdens beste fotballspiller er tilstede hos mange av jentene, oppsummerer fotballmammaen.

Mange gode tips å plukke opp. Foto: Elin Bjerke / Privat

Lek med ball

Blant de gode tipsene som ble delt var troen på å leke med ballen. Hegerberg-søstrene, som tidligere har snakket på Sportsrevyen om viktigheten av å leke med ball, formidlet også dette til jentene på Rønningen, fredag. I tillegg til at det å støtte hverandre og lek med ball er utrolig viktig på veien til å bli best mulig i fotball.


Før fellestreningene starter igjen i august skal mange av jentene delta på Norway Cup og fotballskoler, både i regi av idrettslaget selv og Fotballprogresjon.

– En veldig fin avslutning. Takk til Hegerberg-søstrene og Solskjær! avslutter Bjerke.

Ada Hegerberg spiller i Lyon, Olympique lyonnais, i den franske eliteserien for kvinner, og har også blant annet tatt gull i UEFA Champions League. Hegerberg ble også av UEFA kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller i 2015 og 2016. Hun vant også i fjor den franske hedersprisen Ballon d'Or Féminin.

Søsteren Andrine Hegerberg spiller nå for Paris St. Germain.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...