Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fikk møte helten

Lyn-spillerne som fikk møte Martin Ødegaard: Foran fra venstre: Kristoffer Morønning, Håkon Sjåtil, Arselan Rasoul, Mathias J. Emilsen, Daniel Schneider, Theodor Schjencken Strømø, Kristian Berg Tveter, Sondre Holmlund Ørjasæter. Bak fra venstre: Jacob Bjerke Lote, Michael Isaksen, Filip Djupvik Flaa, Even Rui Hatling, Jacob Hanstad, Mikkel Tveiten, Mads Foss Aaserud, Oscar Bobb, Martin Ødegaard, Magnus Ødegaard, Jakob Jørgensen, Benjamin Edvartsen. Foto: Lyn Fotball Gutter 2002

Lyns unge fotballgutter kunne neppe hatt en bedre vinterferie. Turnering i Madrid og møte med Martin Ødegaard fikk det til å lyse i øynene på Lyn-guttene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ULLEVAAL:Lyns 2002-lag lot vinter være vinter og dro til Madrid. Her ventet Esoccer invitational. Det er en nyoppstartet cup som ble gjennomført for første gang i år på anlegget til den RFEF (Real Federación Española de Fútbol. Her gjennomføres samlingene til det spanske landslaget i tillegg til flere fotballskoler, cuper og diverse andre ting. Alle baner og hotell er samlet på et stort område og fasilitetene lå godt til rette for en fin uke med fotball, skriver Lyn fotball på sin hjemmeside.

LES OGSÅ: Videre til semifinalen

Etter to dager med treninger og forberedelser startet cupen mot et japansk samlingslag. I andre kamp møtte Lyn tyrkisk Istanbul Basakshir. Dette ble to tøffe kamper. Derfor var det godt med avkopling på Real Madrids hjemmebane, Santiago Bernabeu.

LES OGSÅ: Lyn kan ikke rykke opp

Møtte helten

Fredag ventet en omvisning på Ciudad Real Madrid. Dette er treningsanlegget til Real Madrid. Etter en kort tur rundt på anlegget kommer det som ble et stort høydepunkt for mange. Lyn-guttene fikk nemlig møte Martin Ødegaard. Gutteme fikk hilse på ham og stille spørsmål. Etterpå fikk de se en trening med Real Madrid Castilla.

LES OGSÅ: Vant mot nederlandsk topplag

- En god start på dagen, Ciudad Real Madrid er et imponerende kompleks og det er alltid stort og møte idoler. Vi fikk også noen kloke anekdoter fra pappa Ødegaard som guttene burde ta med seg videre. Det er ikke alltid resultatet som er viktigst, men at vi alltid prøver å bli bedre. At vi alltid prøver å forbedre oss når vi skal spille, om det er kamp eller trening skal vi alltid bli bedre, skriver Lyn på sin hjemmeside.

Revansje-lystne

Dagen etter var det alvor igjen. Det var klart for kamp nummer tre. Denne gangen mot et svært godt Rayo Vallecano. Så gode at de slo Lyn. Men et revansjelystent Nordre Aker-lag kjemper seg tilbake i neste kamp og vinner 3-1 over RFEF.

I siste kamp mot et japansk lag stod det 0-0 etter ordinær tid. Kampen ble avgjort på straffer. Japanerne bommet fire ganger, mens Lyn scoret tre. Dermed ble det fin avslutning på turneringen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...