Nordre Aker Budstikke

Fikk være balljenter på storkampen

Heldige kjelsåsjenter under Norge - Brasil på Ullevaal.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2018 kl 07:16

KJELSÅS: Lørdag møttes heltene fra fotball-VM i 1988 på Ullevaal. Det var Aftenposten som arrangerte omkamp mellom Norge og Brasil, 20 år etter storkampen i Marseille, Frankrike.

3-0 til Brasil

Like før slutt så Gabriel at Frode Grodås sto langt ute. Det utnyttet han ved å sette inn 3-0 til brasilianerne. Skuddet kom nesten fra midtstreken.

– Dette var en god opplevelse. Det var flott å se mine gamle lagkamerater igjen. Formen min er helt grei. Det var bra at vi kunne bytte ofte, sier tidligere Arsenal-spiller Gilberto Silva til Dagbladet og smiler.

Silva og Brasil fikk dermed en slags revansj for tapet i Marseille for 20 år siden.

Fra Dagbladet etter storkampen lørdag - her kan du lese hele saken.

Balljenter

Men selvfølgelig var det også ballhentere under storkampen, og de heldige var Kjelsås-jenter 05. Hanna og Sunniva på laget vant konkurransen om å få delta som balljenter, og hele laget fikk være med.

Alle fikk utlevert likt antrekk fra Torshov sport, og det var kanskje litt uvant med grønn overdel for jentene fra Oslos tak.

– Det var veldig moro å være balljente, og jeg tror jeg kom på TV. I tillegg fikk vi treffe kjente fotballspillere, både fra Norge og Brasil. Jeg kastet også ballen til keeper Dida, det var kult, kan Helene Knapstad Geiran fra Kjelsås-laget fortelle fra oppdraget som balljente lørdag på Ullevaal.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...