Nordre Aker Budstikke

Fire Kjelsås-spillere trekkes frem som noen av de beste i 2. divisjon

Kjelsås fra tidligere anledning, og cupkampen mot Skeid i sommer. Skeid trakk lengste fotballstrået, og vant til slutt 4-3. Foto: ARKIV/KARL ANDREAS KJELSTRUP

«Listen over de 30 beste spillerne i årets 2. divisjon preges av spillere fra topplagene.»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2019 kl 16:22

KJELSÅS: Det er Dagbladet som har en kåring på de beste spillerne i 2. divisjon, og hvor Kjelsås IL spiller.

«Listen over de 30 beste spillerne i årets 2. divisjon preges av spillere fra topplagene. Dagbladet har snakket med spillere, kommentatorer, trenere og eksperter for å få en så god oversikt som mulig over hvilke spillere som har prestert best i år,» skriver Dagbladet Pluss.

Blant de 30 beste spillerne i 2. divisjon 2019, er det hele fire Kjelsåsspillere:

  • Jesper Solli - beskrives som en elegant midtbanespiller, samtidig som han jobber steinhardt. Svært sentral på midtbanen til et opprykksjagende Kjelsås-lag.
  • Sturla Ottesen - Sterk, bidrar mye fremover. Han er også på landslaget for gutter 18 år, og beskrives som viktig i bakre fireren for Kjelsås.

  • Walid Idrissi - en atletisk angriper, andre sesong på rad med tosifret antall scoringer.
  • Jesper Taaje, midtstopper med målteft.

Kjelsås har hatt en veldig god sesong så langt, og ligger i skrivende stund på en fjerdeplass på tabellen, med 37 poeng. Dessverre for Kjelsås tapte de forrige kamp borte mot Alta, og det gjorde at Fram og Åsane krabbet foran på tabellen. Grorud troner på topp med 44 poeng.

Neste kamp for Kjelsås blir veldig spennende, nettopp mot tabelltopp Grorud, på Grefsen stadion lørdag 28. september klokken 16.00.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...