Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fisefint på Holtet

Skal det være en flis, eller kanskje litt fis?

L PÅ AVVEIE: Denne bedriften på Holtet skal nå ha byttet ut enkeltbokstavene med et lysskilt. De skaffer baderomsmøbler og fliser, fisen får kundene stå for selv. Foto: Privat

Om det lukter mer fis på Holtet enn andre steder vites ikke, men det er nok ikke mange andre steder du kan få kjøpt det...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.11.2013 kl 10:33

OSLO: Lokalavisen oppfordrer folk til å sende inn bilder av skilt som har fått ny mening, og det kan man trygt si om det nyeste skiltet vi har fått tilsendt.

Frekt skilt i fint strøk

- Følger med på rare skilt i avisen, og kom på at jeg knipset følgende skilt på Holtet for en del måneder siden. Eierne fikset ny L, men det gikk nok sport i det å fjerne denne bokstaven, da dette stadig gjentok seg, skriver en leser.

Bedriften i Kongsveien heter egentlig Bad & Flis, men er man barnslig til sinns og fjerner en bokstav blir det jo litt morsomt.

LES OGSÅ: Er dette byens verste borettslag?

Tomt for fis?

Nå skal det imidlertid være slutt på prompehumoren på Holtet.

- Skiltet er nå erstattet med et helt lysskilt, så ingen kan fjerne enkelte bokstaver lengre. Fikk meg i alle fall en god latter! skriver vår leser.

Vet du om et morsomt, rart eller litt på kanten-skilt, så send det inn til nett@dittoslo.no.

Du kan også sende inn en MMS med kodeord OSLOTIPS til 2005.

SE BILDESERIE AV RARE SKILT HER

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...