Nordre Aker Budstikke

Flere avganger for denne ruta

54-bussen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Ruter svarer nå på bydelens henvendelse om eventuelle hyppigere avganger på bussruter og buss for trikk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2019 kl 08:16

BREKKE: Ruter har i brev datert 8. april 2019 svart på henvendelse fra Bydel Nordre Aker, om trafikksituasjonen i området Frysja og Brekke. Bydelen ber Sporveien og Ruter vurdere hyppigere avganger på eksisterende bussruter og buss for trikk for å redusere negative effekter av trafikkøkningen i Maridalsveien, Frysjaveien og Kjelsåsveien som er en følge av arbeidene i Grefsenveien.

Buss 54

Ruter svarer følgende:

«Fra 26.05.2019 vil linje 54 få flere avganger i rushtidene, fra dagens 8 avganger pr. time til 10. Kapasiteten på linje 11B anses for å være tilstrekkelig ut ifra tilbakemeldinger fra kunder, trafikktall og egne observasjoner. Utfordringen på linje 11B er at de reisende ankommer veldig konsentrert til Storo, ved at mange samtidig ankommer med trikk eller T-bane. Den første bussavgangen opp mot Kjelsås vil da oppleves som full. Uansett hvor ofte bussen går vil dette problemet oppstå.

Ruter er av den oppfatning at dagens tilbud er en fornuftig avveining mellom kundebehov og kostnader.», ifølge Ruter.

Ruter: Prosessen er i gang

I tillegg ønsker bydelen at Ruter - i takt med økningen av antall boliger - øker kapasiteten på eksisterende ruter og vurderer oppretting av nye ruter der økningen i transportbehovet er spesielt stort. Dette gjelder spesielt for området Frysja og Brekke.


Til dette svarer Ruter følgende:

«Ruter har en markedsorientert tilnærming til utvikling av kollektivtilbudet, og behov for økt kapasitet og nye reiserelasjoner vurderes fortløpende og i tråd med markedsutviklingen. Vi er godt kjent med planene for utvikling av Frysjaparken og øvrige større utbyggingsprosjekter, og det er igangsatt en prosess for å vurdere fremtidig dekning av området. Utvikling av tilbudet vurderes i sammenheng med det øvrige kollektivtilbudet i Indre by, der målet er å tilrettelegge for et helhetlig kollektivtilbud som gir størst mulig verdi innenfor de rammene vi til enhver tid har tilgjengelig.»

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...