Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Flere boliger og ny adkomst?

Politisk behandling av utbygging av og ved folkehøyskolen er utsatt.

- Lite hensiktsmessig å skulle kjøre rundt hele nabolaget, for å komme seg inn til boligene fra nord, mener leder av byutviklingskomiteen, Øystein Sjøtveit (Frp)

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2013 kl 13:15

KJELSÅS: Utbyggingen av og ved Rønningen Folkehøgskole, var oppe til behandling i byutviklingskomiteen i går kveld. Men saken ble utsatt.

 - Det er to grunner til det. Det ene er at noen av komitemedlemmene er usikre på om det er hensiktsmessig med inn- og utkjøring fra både nord og syd. Førstnevnte til boliger, og sistnevnte til skolen. Kanskje er det mulig å få til en løsning med all inn- og utkjøring fra syd, via Myrerskogveien, og kanskje med nedkjøring til boligdelen gjennom tunnel til garasjeanlegg, før man kjører inn i siste del av Myrerskogveien inn til skolen? sier leder av byutviklingskomiteen, Øystein Sjøtveit (Frp).

LES OGSÅ: - Ikke stikk hodet i sanden

2004-forslag ikke "forkastet"

Han legger også til at adkomstforslaget fra 2004, over skolens egen grunn i skråningen fra Myrerskogveien heller ikke er «forkastet».

 - Uansett, jeg mener det virker veldig lite hensiktsmessig å skulle kjøre rundt hele nabolaget, for å komme seg inn til boligene fra nord, sier Sjøtveit.

Større og flere boliger?

 - Den andre grunnen til utsettelsen er at flere i komiteen også ønsker å vurdere nærmere om det er mulig å utnytte boligdelen mot nord bedre. Kanskje bygge noe høyere i høyden, for så å få større boenheter og kanskje også flere boenheter?

 - Det vil jo bety et eventuelt mer lønnsomt utbyggingsprosjekt, og da kan det kanskje bli mulig med finansiering av annen type innkjøring til boligdelen, som nevnt ovenfor, sier Sjøtveit.

LES OGSÅ: BER FYLKESMANNEN OM HJELP

Opp igjen i oktober

Planen er ifølge Sjøtveit at saken skal opp i neste byutviklingskomite-møte, 16. oktober, og at det da blir tatt stilling til om ovennevnte vurderinger skal utredes nærmere. Skal saken utredes nærmere, så vil det ifølge Sjøtveit i hvertfall ta noen måneder, før saken eventuelt kan behandles på nytt av komitemedlemmene.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...