Nordre Aker Budstikke

Flere hundre var strømløse

Uvær og lynnedslag sett fra Disen i 2019. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Rundt 300 kunder ble berørt av strømbruddet tirsdag kveld. Like etter klokken 21 er strømmen tilbake.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.07.2021 kl 21:15

MARIDALEN: Strømbruddet ble oppdaget klokken 20.33 tirsdag kveld. Elvia opplyste til Nordre Aker Budstikke at det trolig skyldtes været.

I 21-tiden er strømmen tilbake.

Store deler av Maridalen ble berørt av bruddet. Deler av marka var også påvirket.

Det gikk frem av Elvias strømbruddskart.

– Mannskap jobber med å lokalisere feilen, opplyste selskapet.


Flere hundre kunder er berørt av strømbruddet. Foto: Elvia / skjermbilde

Mye lyn og styrtregn

Strømbruddet i Maridalen og Nordmarka var i 21-tiden det eneste meldte hos Elvias kunder.

Det ble registrert rundt ti lynnedslag i Nordre Aker og Maridalen mellom klokken 20 og 21 tirsdag kveld, ifølge Meteorologisk institutt. De fleste slo ned på Korsvoll.

Meteorologisk institutt har sendt ut tre farevarsler som gjelder Nordre Aker tirsdag. Alle er gule, som betyr moderat fare. I tillegg til farevarsel for mye lyn og styrtregn er det sendt ut varsel om skogbrannfare.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...