Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Flere medaljer enn medlemmer

Kickboksere fra Pointfigher drar til VM i Tyrkia med gullambisjoner.

Tom Erik Steinsland deltar i VM for første gang. Ina Grindheim har vært med flere ganger.

Kickbokserklubben Pointfighter på Frysja er ikke stor, men likevel har de fem landslagsutøvere som skal delta under verdensmesterskapet i Tyrkia til helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

SOGNSVANN: Etter oppstarten i januar er det nå 25 medlemmer i klubben. Fem av kickbokserne ble tatt ut for å representere Norge i VM i Pointfighting i Tyrkia neste uke.

- Vi har flere internasjonale medaljer enn medlemmer, sier Ida Abrahamsen, som tidligere har tatt EM-gull og VM-bronse.

Satser på medalje

Erik Brødreskift (89kg), Ina Grindheim (-65), Tom Erik Steinsland (-79 veteran) og Ida Abrahamsen (-60) har alle satt store mål under mesterskapet, mens medaljegrossisten Zsofia Minda Børdal (-70) ikke hadde anledning til å delta i VM.

- Jeg har et hårete mål og satser på å havne blant de tre beste. Jeg har vært med i VM og EM før, men aldri tatt medalje. Men jeg har hatt en god sesong i år og i teorien kan alle slå alle i VM, sier en offensiv Erik Brødreskift, som er 81 kilo og stiller i 89-kilosklassen.

- Jeg er kjappere enn motstanderne, men før desto mer juling om de får inn slag, ler han.

LES OGSÅ: Danner ny kickbokserklubb på Frysja

De to mest profilerte deltakerne, Ida Abrahamsen og Ina Grindheim, sikter også høyt.

- Jeg går for gull. Jeg har to VM-bronser fra før og nå ønsker jeg minimum en sølvmedalje. Men det er jo dumt og si seg fornøyd med en finaleplass, sier Ina Grindheim.

- Det er ekstremt mange gode utøvere i min klasse, så jeg må ta en kamp om gangen. Men jeg er bedre rustet og forberedt enn tidligere mesterskap, sier Ida Abrahamsen.

Veteranklassen

Tom Erik Steinsland (41) har aldri deltatt i VM eller EM før, men ble i fjor tatt ut for å representere Norge i VM for veteraner.

- Alle trodde grensen var 40 år, men så viste det seg at det var 41 år. Landslagsledelsen beklaget dette, men jeg var med som moralsk støtte til Romania, sier han, og sikter mot medalje.

- Hvordan er det å debutere i VM i en alder av 41 år?

- Jeg vet hva jeg går til, siden jeg har deltatt i flere verdenscuper. Men det å representere Norge med flagget på brystet blir stas. Jeg satser på medalje, sier han.

LES OGSÅ: Stiller kvinnesterke i VM i Tyrkia

Alle fire er også instruktører i klubben, og de håper på at flere ønsker å trene kickboksing på Frysja.

- Vi har høyest kompetanse i hele Norge når det kommer til pointfighting, og har de beste instruktørene i hele verden, sier Erik Brødreskift.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...