Nordre Aker Budstikke

Hovedlandsrennet lørdag:

Flere på pallen fra Nordre Aker

Kristin Maltun Helland helt til topps i sprint i hovedlandsrennet, lørdag. Her fra tidligere renn. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Hovedlandsrennets andre dag på Lygna, både Kjelsås og Koll på pallen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2018 kl 07:04

KJELSÅS: På vegne av Norges Skiforbund arrangerer Lygna Skisenter og Raufoss IL Hopp hovedlandsrenn i helgen, for landets beste 15-og 16-åringer.

Kjelsås og Koll

Lørdag ble det både gull og sølv til Kjelsås. Gull i sprint i jenter 16-årsklassen til Kristin Maltun Helland, og sølv til Henrik Falkenberg Dokset i langrennscross, gutter 16 år.

Olav Brandstorp Sanden på tredje plass, Mattias Brørs tok gullet, og Henrik Falkenberg Dokset (til høyre) på andre plass i lørdagens langrennscross i hovedlandsrennet, gutter 16 år. Foto: KJELSÅS LANGRENN

Men også Koll IL kom på pallen, Oda Scheele tok sølv i langrennscross, i jenter 16-årsklassen.

Oda Scheele i hovedlandsrennet, her under sprinten. Men det var på langrennscrossen hun ble nummer to. Foto: KOLL IL

Lyn på pallen fredag

Fredag var det Lyns dag i hovedlandsrennet. Tuva Anine Brusveen-Jensen (15) fra Lyn Ski fikk en knallstart på helgen, med seier i klassisk fem kilometer. Og det var med veldig god margin, hele 40 sekunder til nummer to, Ingeborg Andberg Stenersen fra Kvaløysletta Skilag.

LES OGSÅ: «Hele» Lyn heiet Simen inn til medalje.

Bronse på Armann

Også på guttesiden ble det medalje til Lyn Ski fredag. Armann Saastad Haugan tok bronse på 7.5 kilometer klassisk.

HER KAN DU LESE MER OM ALLE RESULTATENE SÅ LANGT I HOVEDLANDSRENNET


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...