Nordre Aker Budstikke

Flere til legevakt etter russeslagsmål

Én er pågrepet for vold, og en sjåfør er fratatt førerkortet etter overlast.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2017 kl 08:39

GAUSTAD: Natt til mandag ble nok en travel russenatt for politiet. Halv fem rapporterte lovens lange arm om at de prøvde å roe gemyttene både på Gaustad og Alnabru.

«Da vi kom til Gaustad viste det seg at flere russ var utsatt for vold og tatt med til legevakt. Politiet oppretter sak på disse forholdene,» skrev de på Twitter klokken fem mandag morgen.

Senere ble en involvert buss stanset. Én person pågrepet for vold, og bussjåføren fikk beslaglagt førerkortet sitt på grunn av overlast i bussen.

Politiet har ikke oversikt over hvor mange som ble utsatt for vold ved McDonald's på Gaustad, men til NTB sier operasjonslederen at det var mange busser tilstede og mye bråk. Blant annet skal det ha blitt slått med flasker.

– Det er siste helga før 17. mai, midtuke-17. mai, det er typisk at en del russ da drikker litt mye og det blir en del amper stemning. Vi har brukt mye ressurser i natt på å roe ned stemningen flere steder, på å sende dem hjem og som her, opprette sak, sier operasjonleder Tor Gulbrandsen til NTB.

Slåssing på Grefsenkollen

Fredag festet flere russebusser på Grefsenkollen.

Der skal det også ha vært slåssing mellom russ fra flere busser. Bussene ble stoppet på vei ned fra Grefsenkollen, og der fant man russ med skader som vitnet om at de hadde slåss.

En russ stakk av da han skulle behandles av ambulanse.

Vill russefest i fraflyttet hus

Natt til søndag ble et tomt bolighus på Korsvoll gjenstand for russefeiring. Over hundre russ skal ha festet i, og på taket av, huset.


Politiet fortalte Nordre Aker Budstikke at de måtte kutte strømmen for å få bortvist alle de festende ungdommene. Les mer om hendelsen her.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...