Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

«For at barna skal ha en bra dag i barnehagen, må vi dra paralleller til et vanlig arbeidsliv»

Butikksjef Victoria Westby ved Barnas Hus på Amfi Ullevaal har et stort utvalg av barnevogner.

Ønsker du å oppleve alle tiders kjøpshjelp, som gjør hverdagen bedre for guttepjokken eller familiens prinsesse? Da skylder du de håpefulle å besøke Barnas Hus!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2017 kl 15:30

AMFI ULLEVAAL: – Det naturlige fokuset hos Barnas Hus er «barnas arbeidstøy» og «babyutstyr». Dagen blir så mye bedre om man har det riktige utstyret. Vi stiller derfor store krav til klærne vi selger: De skal holde barna tørre og varme gjennom en hel dag, sier Victoria Westby (27), daglig leder ved Barnas hus ved AMFI Ullevaal.

Vi møter en strålende opplagt butikksjef, som stolt viser frem den nylig ombygde forretningen. Idet vi veksler noen ord med 27-åringen, er det lett å observere imøtekommenheten og veiledingen kollegaene hennes byr på, når flere småbarnsmødre, også gravide, trenger råd og vink for å gjøre de smås hverdag enda bedre.

– Hos oss er vi alltid opptatt av å bli kjent med kundene før vi kommer med anbefalinger. Vi som jobber her er rett og slett lidenskapelig opptatt av å hjelpe kundene med små og store problemer og utfordringer. Dette kan vi, og vi har mange faste kunder, sier Victoria.

HØST OG VINTER: Utvalget er stort hos Barnas Hus.

– Men hvorfor skal folk besøke dere? Hva gjør deres butikk spesiell?


– Hos oss får kundene muligheten til å se produkter fra alle de store merkevarene under ett og samme tak, som Stokke, Bugaboo, Babybjørn og mange mange andre. Skal du for eksempel kjøpe vogn så trenger du ikke dra så mange andre steder. Når det gjelder utvalget på ull, har vi bransjens største bredde, sier Victoria på en årstid der kalde høstgufs har for vane å bite i spede barnekropper.

Se hele utvalget på nettsidene til Barnas Hus!

Alt på ett sted

Hos Barnas Hus på Amfi Ullevaal står de ansatte klare til å hjelpe deg. Her er Sasa Aunan og Victoria Westby.

Den entusiastiske 27-åringen understreker også at Barnas Hus ønsker å bistå kunder som sliter med den berømte tidsklemma.

– Da er det viktig at vi gjør det enkelt. Derfor kan du bestille på nett – og velge om du vil ha varene tilsendt – eller om du vil hente i butikk, sier Victoria, og legger til:


– Alt du kjøper på nett kan du selvsagt bytte i butikk. Mange investerer en del i utstyr til barna sine, og selv om det kan være enkelt å kjøpe på nettet, så vil de gjerne ha en butikk å forholde seg til.

– Hos oss får du begge deler. Du kan kjøpe en vogn eller bilstol på nettet, men tryggheten ligger i at du når som helst kan trille innom en av våre butikker, om du trenger hjelp eller har spørsmål, sier butikksjefen.

Bredt utvalg

Barnas Hus åpnet på Ullevaal Stadion for nøyaktig syv år siden. I dag jobber det seks jenter her i alderen 20-58 år, med spesielt én ting til felles: De gleder seg over arbeidsplassen!

– Alle har ulike bakgrunner og er dyktige i arbeidet de gjør. De er engasjerte, kunnskapsrike og brenner for jobben. Alle har egne ansvarsområder i butikken og vi jobber hardt for alltid å være der når kundene trenger oss, sier Victoria.

– Hva kan dere by på om dagen, med tanke på årstiden? Er det noe spesielt som hører hjemme på senhøsten?


– Vi er den barneutstyrskjeden som har det desidert bredeste utvalget på ull og vinterdresser til barn. I tillegg kommer det mange vognnyheter i høst, og det gleder vi oss veldig til, sier Victoria.

HØST OG VINTER: Ingen grunn til å fryse etter et besøk hos Barnas Hus.

Kjente merkevarer

I den sammenheng nevner hun Limited edition fra Stokke, ny kolleksjon på Bugaboo Donkey2, og en ny vogn fra Joolz, som gode argumenter til å besøke butikken.

– Alle de store vognnyhetene i høst og vinter får du nemlig nettopp hos Barnas Hus! Når det kommer til babyutstyr så er utvalg og sikkerhet det aller viktigste hos oss. Du kan være helt trygg på at alt du kjøper til babyen din hos oss, er nøye testet og godkjent. Det skader jo heller ikke med masse kjente merkevarer som kundene våre kjenner godt til, sier Victoria.

FIKK KAKE OG JORDBÆR ETTER Å HA REDDET VARE FRA SØPPELCONTAINEREN: Butikksjef Victoria Westby og hennes kolleger blir tidvis belønnet med gaver i lys av gode kundeopplevelser.


Avslutningsvis nevner den karismatiske butikksjefen episoder som utvilsomt viser de besøkendes takknemlighet for kundeservicen. Twist, postkort og andre oppmerksomheter er nesten like vanlig som barnegråt og store smil hos Barnas Hus ved AMFI Ullevaal.

– Jeg klatret én gang oppi en søppelcontainer for å hente en vare på vegne av en kunde. Hun hadde nemlig glemt å beholde en viktig del (stropp til en reiseseng) i forbindelse med en reklamasjon. Men vi fikk plukket den opp, og kunden kom med kake og jordbær som takk, avslutter Victoria, tydelig klar og motivert for å bistå nye og faste kunder.

Se hele utvalget på nettsidene til Barnas Hus!

Gå til Amfi Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...