Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

For en fotballhelg!

Skeid vant søndag, hjemme mot Tromsø. Foto: ANDERS VINDEGG

Sol, blide små og store, og ikke minst masse poeng og mange mål i helgen, både i Nordre Aker og utenfor bydelen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2016 kl 19:53

NORDRE AKER: For en fotballhelg det har vært i Nordre Aker, og for lokale fotball-lag fra Nordre Aker på tur andre steder. Som for eksempel i Elverum, hvor både Kjelsås og Skeid har deltatt med yngre spillere.

LES OGSÅ: Treneren anbefalte å dra til Elverum

Skeid og Kjelsås

Tre nye poeng til Skeid søndag, da laget vinner 4-1 over gjestene Tromsø 2. David Tavakoli og Johnny Buduson scorer to hver.

Kjelsås dro til Mo, og vant 2-0 borte, nye tre poeng. Målscorere Andreas Dyve og Jesper Solli.

Det betyr at de to andredivisjonslagene i bydelen klatrer videre på tabellen - avd. 1. Skeid ligger nå på en tredjeplass, med 21 poeng. Kjelsås på femteplass med 18 poeng.

Imellom der ligger Follo, helt på topp lagene fra nord, Tromsdalen med suverene 30 poeng og Finnsnes med 23 poeng .

LES OGSÅ: Henger du med her? Slik skriver og snakker de unge: roflmao, idk, wtf, xoxo, btw, men hva betyr det?

Lyn

I tillegg har Lyn vunnet i helgen. Damelaget i førstedivisjon med rekord så langt i sesongen, da de knuste Amazon Grimstad i en kamp som endte hele 10-1 på Kringsjå.

Lyndamene ligger helt i toppen av førstedivisjonstabellen. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Også Lyns herrer i 3. divisjon leverte hjemme lørdag. Lyn, som topper tabellen i 3. divisjon, tok imot bunnlaget Hasle Løren. I sola på Bislett satte Lyn hele fem mål før dommeren blåste av - les hele saken her.

LES OGSÅ: Oslopakke 3: «Lett for urbane, barnløse hipstere i sentrum å stemple andres bilbruk som unødvendig»

Korsvoll

Mandag er det klart for nabooppgjør på Korsvoll. Da tar nemlig Korsvoll imot gjestene fra Skeid2 til lokalderby i tredjedivisjon.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...