Nordre Aker Budstikke

Se bildene:

For en musikkfest det ble på torget i Nydalen!

Grønn bydelsdag ble avsluttet med storslått konsert på Gullhaug torg, med blant annet bergensbandet Kakkmaddafakka, som er omtalt som Norges beste live-band!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2019 kl 10:30

NYDALEN: Det var Bydel Nordre Aker, Avantor og Handelshøyskolen BI som inviterte til Grønn bydelsdag i Nydalen lørdag 14. september - som en del av miljøhovedstadsåret i Oslo, og for å inspirere innbyggerne til å bli med på det grønne skiftet.

Helt fra klokken 12 kunne man oppleve sang, dans, trylling, foredrag om byutvikling inne hos Avantor, og en lang rekke lokale frivillige organisasjoner, bedrifter og tjenestesteder var tilstede med stands.

Kvelden ble avsluttet med konserter fra scenen på Gullhaug torg, i regi av Avantor og Handelshøyskolen BI. På scenen spilte June og Studio 21, DJ Tomás Silva, Emir og Kakkmaddafakka, bandet som er kjent for ta den helt ut på scenen, og som er omtalt som Norges kanskje beste liveband.

Og det var ingenting å si på stemningen!

Konsertene på Grønn bydelsdag i Nydalen 2019. Foto: Jonathan Vivaas Kise

Se flere bilder fra konsertene i galleriet øverst på siden.


Les mer om det som skjedde tidligere på dagen i denne saken: Grønn glede for store og små i Nydalen!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...