Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

For første gang på 25 år er det ikke venteliste

Allidrett er populært og gøy, og nå slipper man melde på barna når de blir født. Foto: PRIVAT

– Men så har vi også utvidet. Vi vil jo ha med flest mulig barn, sier «Allidrettens mor», Hege Kommandantvold.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.10.2016 kl 09:28

KJELSÅS: Nesten i generasjoner har Kjelsås ILs Allidrett eksistert. Rundløyper, balansetrening, sangleker, stafetter, rockeringer, trampoline, fallskjerm, lek med ball, og erteposer.

Tidligere har også Nordre Aker Budstikke fortalt om Allidretten, så populær at foreldrene til og med satt babyene på venteliste. For å sikre de plass da barna ble fire år - les hele saken her.

– Fremdeles veldig moro og motiverende å holde på etter så mange år. Gleden og entusiasmen fra små og store, mestring, fremgang, innsatsvilje og motiverte unger gjør oss trenere glade, sa «Allidrettes mor», Hege Kommandantvold, til avisen i fjor.

Hege har vært trener i idrettstilbudet helt siden 1991.

Allidrettens mor, Hege Kommandantvold til venstre, her ved annen anledning i Allidretten. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

Hun sa også:

– Fire til seks år er gullalderen for å påvirke motorikken på ungene, skape idrettsglede, knytte vennskap, utvikle forståelse for å følge "regler", vente på kø, ta imot informasjon, vise hensyn, inkludere med mer.

LES OGSÅ: – Ingen skal føle seg presset til å velge idrett

Denne høsten er første gang på de 25 årene Allidretten har holdt på, at det faktisk ikke er ventelister og smekkfullt.

– Men så har vi også utvidet. Vi vil jo ha med flest mulig barn. I år har vi nemlig også leid gymsalen på Morellbakken ungdomsskole, forteller Hege.

Ellers holder Allidretten til ved Disen skole og Grefsen stadion.

Mange forskjellige øvelser på Allidretten. Foto: PRIVAT

Hun legger til:

– Så da håper vi jo på å snart kunne fylle opp igjen, som vi har gjort i alle år så langt! Det er noen plasser ledige per i dag!

I alt har Allidretten 19 forskjellige partier med 16 barn, rundt omkring i Nordre Aker.

Her er mer info om treningene.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...