Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fordi de fortjener det!

Nye tribuner på Kringsjå. Foto: LYN FOTBALL

Nytt kunstgress og ny tribune - til blant annet lyndamene fra Kringsjå. Som bare fortsetter å vinne og vinne - og knuste Fløya i første kamp etter ferien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2016 kl 19:07

KORSVOLL: – Opp som fugl føniks! Flott, ny tribune m plass til 535 tilskuere reist på dugnad ila 11 timer! Flott innsats av mange Lyn-entusiaster. For et anlegg vi får! Husk offisiell åpning i forbindelse med damekamp 28. august - møt opp! fra lynsjefen på Kringsjå, Sjur Skridshol.

LES OGSÅ: Hundrevis av fotballjenter - hvordan ta vare på det lengst mulig? Også de beste?

Korsvoll

For nytt kunstgress og ny tribune på Kringsjå venter på Lyns fotballspillere. Men siden det ennå ikke er åpnet, så måtte lyndamene låne gress av Korsvoll søndag.

Og det så ut til at Lyns damer likte seg godt på Korsvoll, de banket ihvertfall gjestene Fløya med hele 5-1.

LES OGSÅ: Regn, torden og Lyn i Norway Cup-finalen - suverene jenter fra Kringsjå!

Klubbens Ingvar Graffer oppsummerer.

Wilmann tilbake

– Andrea Wilmann var endelig tilbake etter skade, når Lyn tok i mot tabelltreer Fløya på Korsvoll kunstgress. Lyn havnet tidlig under på en corner, men Andrea var på hugget og utlignet på et raid, før hun headet inn 2-1 ledelse. Dette resultatet stod seg også til pause, forteller Graffer fra Korsvoll.

Andrea Wilmann og tomålscorer søndag mot Fløya. Foto: LYN FOTBALL

Linberg, Røsholm Olsen og Ellingsen

Andre omgang var ikke veldig gammel når en av de store profilene fra årets Norway Cup-finale for jenter 17 år, Camilla Linberg, trer igjennom til en annen Norway Cup-profil, Jenny Røsholm Olsen, som setter ballen sikkert bak Fløyakeeperen.

– Derifra og ut er det egentlig aldri tvil, Heidi Ellingsen løper fra alle og skårer 4-1, før innbytter Frida Leonhardsen Maanum curler ballen vakkert i vinkelen fra spiss vinkel, fortsetter Graffer.

Heidi Ellingsen også på scoringslista til Lyn søndag. Foto: LYN FOTBALL

LES OGSÅ: Åpnet sykkelverksted midt i Marka!

Ikke fornøyd med starten

Glenn Kleven var dog noe misfornøyd med starten av kampen.

– Vi slipper til Fløya på en del unødvendige cornere, og de skårer også på en av de, og er nære på noen andre. Etter hvert får vi bedre kontroll, og andre omgang er vi tidvis veldig gode, sier Kleven.

Han legger til.

Østensen med prikkfri kamp

– Fint å se Andrea Wilmann og Frida L. Maanum tilbake, begge har slitt med skader, og er begge gode i dag. Ellers vil jeg berømme June Østensen som fra sin backplass gjør en prikkfri kamp mot gode spisser.

I skrivende stund er lyndamene helt på topp på tabellen i førstedivisjon for damer - før Grand Bodø har spilt ferdig sin 11. seriekamp.

Foto: NFF

Skeid

Andre kamper spilt i høyere divisjoner i bydelen er andre divisjon herrer, Alta - Skeid, som Skeid vant 2-0. Laget fra Nordre Åsen ligger nå på tredje plass på tabellen i PostNord-ligaen avd 1, med 16 spilte kamper.

Kjelsås

Kjelsås derimot ligger helt nede på en niende plass, og kan stå i fare for å rykke ned - redningen er oppe på syvende plass på tabellen.

Kjelsås spilte siste kamp mot Harstad - det ble poengdeling. Neste kamp er hjemme mandag, mot Tromsø.

Korsvoll og Lyn

I tredjedivisjon herrer ligger Lyn på topp - med 36 poeng foran Skjetten, men Lyn har også en mindre kamp spilt i skrivende stund.

Korsvoll på en tredjeplass med 26 poeng.

LES FLERE SAKER I NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...