Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Foreldrene jubler!

Nå skal skoleveien bli mer sikker - her ved Midtoddveien ved Kjelsås skole. Foto: PRIVAT

...kanskje barna også, over utbedring av overgang til skolen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.05.2017 kl 09:02

KJELSÅS:Foreldrene ved Kjelsås skole, FAU, har jobbet for mer sikker skolevei. Nå er de glade for at kommunen gjør tiltak.

SE HER MANGE 17.MAI-BILDER OG OGSÅ BILDE OG VIDEO FRA RÅDHUSET MED KJELSÅSELEVENE

Forbedring

– Kommunen startet i dag arbeidet med å forbedre fotgjengerovergang og hovedinngangen som brukes av mange barn som skal til skolen. Det gjøres en mye større forbedring enn ventet her, skriver Bjarne Vasset jr. i mail til Nordre Aker Budstikke.

HER KAN DU LESE HVOR BYMILJØETATEN VIL HA FARTSHUMPER, NYE FARTSGRENSER OG OVERGANGER I NORDRE AKER

Utvider

Bymiljøetaten utvider fortauet til hele området.

– Det kan man se hvor asfalten er skåret bort på bildet, og vi har fått informasjon om at de vil legge ny kantstein her mandag og deretter asfaltere. Innkjørselen til Asbjørnsensvei snevres inn mye slik at området foran porten blir vesentlig større enn det er i dag. Deretter vil de lage fartshump - eller oppbygd fotgjengerovergang - hvor dagens fortau er, ifølge en fornøyd Vasset, forelder ved Kjelsås skole.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...