Nordre Aker Budstikke

Far og sønn på tur igjen:

Forrige gang var det en stor gjedde, nå ble det andre (fiske)boller

Foto: PRIVAT

Fantastiske Akerselva innfrir igjen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.08.2019 kl 07:00

AKERSELVA: Far og sønn, Remi og Marius fra Kjelsås er glade i å fiske. I slutten av mai møtte Nordre Aker Budstikke på de ivrige fiskerne ved brua, der Akerselva renner ut fra Maridalsvannet. Denne lørdagskvelden hadde de dratt opp en ganske så stor gjedde.

Marius og pappa Remi, viser frem gjedda fra tidligere i sommer, tatt ved Oset. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det som var sikkert, var at dette i hvert fall ikke var siste fisketur i Akerselva for far og sønn.

Søndagsmiddagen

Torsdag kveld i forrige uke, lot de seg lokke av lokkeflom i elva, altså at Vann- og avløpsetaten har sluppet ut mer vann, som gjør at mer fisk går oppover elva:

– På grunn av lokkeflom i Akerselva de siste dagene, så det har gått opp en del laks og sjøørret. Marius og jeg dro på kveldstur i Akerselva, lenger ned ved Mathallen, på torsdag. Vi fikk en fin laks på 3.1 kilo, på mark. Laksen hadde noen skikkelige utras i starten, men kulpen var lang så det gikk greit, forteller Remi.


– Det er jo laksefiske til 30. september i Akerselva, så blir nok noen turer til før det er slutt. Laksen ble til familiemiddag, og den smakte veldig godt, legger han til, og at det er Marius som er fotograf.

MER OM LOKKEFLOM I AKERSELVA PÅ OFAs FACEBOOKSIDE

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...