Nordre Aker Budstikke

Forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann

Kvinnen hadde løpt ved Sognsvann. Hendelsen skal ha skjedd ved parkeringsplassen. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

En ung kvinne skal lørdag ha blitt forsøkt dratt inn en en hvit varebil.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2018 kl 16:11

SOGNSVANN: Det er politiet som tvitrer om hendelsen like over klokken 11 lørdag formiddag.

«Sognsvann: En ung kvinne som løp ved vannet, ble ca kl 1020 forsøkt dratt inn i en vare-/kassebil, av to menn. Hun klarte imidlertid å rive seg løs. Varebilen var hvit med noe rust, og mennene var iført mørke, tykke bobleklær, ansiktene mulig dekket med skjerf e.l.» skriver opersajonssentralen.

Klokken kvart over 11 melder politiet at de foreløpig ikke har noen ytterligere beskrivelse av gjerningspersonene.

«Kvinnen er fysisk uskadd,» skriver politiet på Twitter.

Det søkes nå i aktuelle områder, og politiet er i kontakt med kvinnen for ytterligere informasjon.


«Dette skjedde innerst på parkeringsplassen ved Sognsvann. Vi ønsker vitneobservasjoner som kan knyttes til forholdet,» melder politiet.

Klokken 13.20 melder politiet:

«Vi mottar stadig tips på observasjoner av mulig aktuelt kjøretøy. Vi følger opp alle disse, men så langt har vi ikke fått inn avgjørende opplysninger. Vi ønsker derfor fortsatt at publikum melder inn observasjoner som kan være relevante for hendelsen.»

LES OGSÅ:
Bukseløs mann slo løs på biler i natt

Elg ble skutt på kirkegården

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...