Nordre Aker Budstikke

Første bygget av sitt slag i Oslo

Første ut i Oslo, denne type hall. Foto: FINN STÅLE FELBERG/KULTUR OG IDRETTSBYGG OSLO KF

Er nok noen som gleder seg veldig nå - og ikke lenge til bygget kan tas i bruk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2016 kl 12:14

VOLDSLØKKA: Det er store byggearbeider i gang ved Voldsløkka. Oslo kommune bygger byens første innendørs skatehall, som vil stå klar om noen måneder.

LES OGSÅ: Dette huset satte prisrekord for området

Skreddersydd

Hallen er ifølge kommunen skreddersydd, og tilpasset for alle grener innenfor skating.

Det er Kultur- og idrettsbygg KF som setter opp bygget.

– Bygget er tegnet av Dark Arkitekter, mens alt inne i hallen er laget av Glifberg - Lykke, et designbyrå spesialisert på skating, skriver de selv på nettsidene.


LES OGSÅ: Vegard Ulvang om å få bort juks i klassisk langrenn.

Videre.

Proffene med

– Det har vært viktig å tenke skating helt fra starten av prosessen, og proffe skatere fra miljøet har vært involvert hele veien slik at hallen skal bli mest mulig funksjonell for brukerne. Det vil bli en sentral møteplass og brukshall for skatere, og skal også tilfredsstille internasjonale konkurransekrav, sier Eli Grimsby, administrerende direktør for Kultur- og idrettsbygg KF.

LES OGSÅ: Får Terje snart surfe utenfor egen ny restaurant - ved elva.

Snart ferdig

Oslo skatehall vil stå ferdig i januar 2017, og har et innendørs skateareal på 1430 kvm. Den bygges som en del av Voldsløkka idrettspark i bydel Sagene, men på grensen til Nordre Aker.


LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...