Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Første gull siden 2001

Endelig ble det NM-gull igjen til Ullevål ILs juniorer. Det forrige kom i 2001. Foto: Ullevål IL

Ullevåls juniorlag i bandy kunne juble etter å knust Stabæk 7-1 NM-finalen. Endelig ble det gull igjen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.03.2016 kl 14:41

ULLEVAAL: Finalen åpnet med to lag som jobbet godt defensivt og det tok sin tid før de store sjansene kom, etter 25 minutter er det Stabæk som tar ledelsen ved Oscar Bache Semb etter en pasning fra Markus Kildahl som minnet mer om et skudd, uansett så sto det 1-0 til Stabæk på tavla, skriver Ullevål IL på sin hjemmeside.

Snudde kampen

Stabæk´s ledelse holdt ikke mer en snaue tre minutter da bursdagsbarnet Sigmund Karlseng satte inn sin første av tre scoringer for kvelden når han var sikkerheten selv fra straffemerke, 10 minutter senere var det Emil Ågren som sendte Ullevål i ledelsen med 2-1 på nok en straffe, en ledelse som holdt seg til pause.

Andre omgangen startet med et Ullevål lag i førersete men de store sjansene uteble og de rundt 250 tilskuerene på tribunene måtte vente helt til det var spilt 73 minutter før den neste scoringen kom, nok en gang var det Ullevål som fant veien til nettmaskene når Lasse Killingmo kom seg rundt på høyrekanten og fikk fyrt av et skudd, en dårlig treff skulle vise seg å være akkurat nok til å overliste Stabæks keeper og Ullevål kunne juble over 3-1 med et kvarter igjen av kampen.

Ble slitne

Nå virket det som om Ullevål hadde full kontroll på defensiven og offensivt begynte det å fungere bedre og bedre, det virket som om Stabæk´s spillere begynte å bli slitne mens Ullevål spillere tydeligvis hadde fått mer energi etter 3-1 scoringen.

Utklassing

Sigmund Karlseng viste seg frem enda mer offensivt og scoret ytterliger to mål for Ullevål, hvorav et på straffe etter at Per Mehol Stenersen hadde blitt felt. Ullevål kunne nå slippe seg løs på stillingen 5-1 med 10 minutter igen på matchuret.

Med fem minutter igjen av kampen kom Emil Ågren seg fri på høyrekanten og fra 16-17 meter limte han ballen opp i motsatte kryss og kampen var definitivt avgjort, det la ikke noen demper på jublen når semifinalehelten Jesper Sagen satte inn Ullevåls syvende mål for kvelden bare ett par minutter før slutt.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...