Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid med flyktningfotball hver torsdag

Første trening møtte 45 gutter

Eirik Lindahl (f.v), Jan Foyn og Stein Ridar sammen med Erik fra Norsk Folkehjelp, som er aktivitetsleder på Torshov transittmottak. Foto: Ingrid Maurstad/Oslo idrettskrets

– Det virket lettest å starte med noe på dagtid, så da fikk jeg med meg noen andre «eldre herrer» og satte i gang, sier initiativtaker Eirik Lindahl.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.10.2015 kl 10:20

NORDRE ÅSEN/SKEIDBANEN: – Jeg hadde, som mange andre, tenkt på hva jeg kunne gjøre for flyktningene, uten helt å vite hva. Men så leste jeg om de mange hundre guttene som sitter i transittmottak på Torshov og Refstad og venter, uten å ha stort å gjøre, og tenkte at her må vi i Skeid kunne gjøre noe, sier initiativtaker Eirik Lindahl, også forfatter av Skeids jubileumsbok.

Les også: Kommunen selger Sognsvann-idyll til 6.250.000,-.

Hver torsdag

– Det virket lettest å starte med noe på dagtid, så da fikk jeg med meg noen andre «eldre herrer» og satte i gang.

Hver torsdag framover stiller derfor Jan Foyn, Stein Ridar og Eirik Lindahl opp med baller og annet utstyr for å gjøre hverdagen litt bedre for ungdom på Torshov transittmottak. Skeid har bidratt med baller, vester og kjegler.

45 gutter i dag

På første trening i dag var 45 ivrige gutter i sving og viste massevis av ekte idrettsglede på fotballbanen.

Les også: Nordre Aker Budstikke har nådd millionen!

Har du ekstra utstyr?

– Vi har også søkt om støtte fra Norges idrettsforbundet til fotballstøvler og treningstøy, forteller Lindahl, som også gjerne tar imot pent brukte kunstgressko som kan passe gutter i alderen 13-17 år.

Har du et par pent brukte kunsgressko å donere bort? Da kan de leveres på Skeidhuset!


Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...