Nordre Aker Budstikke

Fortsatt stengt her

Myrerskogveien, fortsatt ikke mulig å kjøre gjennom her. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Vi spurte: Hva er status nå, både med Myrerskogveien og det store rør-arbeidet til Vann- og avløpsetaten, i området?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2018 kl 11:23

KJELSÅS: Det er flere lesere som har kontaktet lokalavisa og lurer på hva som skjer, eller ikke skjer ved Myrerskogveien, der Myrerskogveien møter Lachmanns vei. I forbindelse med det store rørutskiftningsarbeidet til Vann- og avløpsetateten i Kjelsåsområdet, har veien lenge vært stengt for gjennomkjøring.

I mellomtiden stengte også Osetbakken - eller nederste del av Lachmanns vei - for gjennomkjøring med bom. Det betyr at skal man eksempelsvis kjøre fra Solemskogen til Kjelsås, så må man kjøre Grefsenkollveien i stedet.

Forsinket

Arbeidet, som etter planen skulle vare ett år, og ferdigstilles i slutten av 2017, er også forsinket.

– Desember 2017 var målet for ferdigstillelse av grøftene med noe asfaltering våren 2018, men på grunn av sen oppstart blir det forsinkelse av arbeidene. Ny dato for ferdigstillelse er innen mai 2018, ifølge Vann- og avløpsetaten, les tidligere sak i lokalavisa her.

Ut mai

Hva er status nå - både med Myrerskogveien og arbeidet forøvrig?


– Ferdigstillelse og asfaltering av veiene er planlagt ferdig i løpet av mai, som tidligere informert om. Med hensyn til trafikksikkerhet så er det ikke forsvarlig å åpne veiene før enn veiarbeid er helt ferdig. Vi er fortsatt optimistiske på at vi klarer å åpne veiene før slutten av mai, ifølge Gunnar Sigurthorsson, overingeniør, seksjon prosjektering i Vann- og avløpsetaten.

Han forteller videre at status nå er at entreprenøren arbeider med to siste kum-gruppene i Rønningveien. Etter inspeksjon av ferdigstilt ledningsanlegg blir provisoriske vann- og avløp frakoblet. Deretter begynner arbeid med ferdigstillelse og asfaltering av vei.

– Følger godt med

– Vi følger godt med, byggeleder er ofte på befaring i området og vi har byggemøter med entreprenøren annen hver uke, hvor gjennomføring, utfordringer og fremdrift blant annet er tema, legger han til.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...