Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fortsetter høstjakta

To av tre blide målskårere Andrea Wilmann og Natalie G. Nilsen. Til høyre også debutant i 1 divisjon Anna Palm, som kom fra Stoppen i høst. Foto: LYN DAMER

Lyns damer tok imot Raufoss på Kringsjå. Og gjorde som de pleier - sikret enda tre poeng.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.10.2016 kl 00:00

KRINGSJÅ: Hjemmekamp for Lyns Damer første lørdagen i oktober.

Men tam første omgang mot Raufoss, ifølge klubbens Ingvar Graffer.

- Det går litt for sakte og Raufoss ligger lavt og gjør det vanskelig for Lynjentene.0-0 til pause, i en sjansefattig omgang.

Mer liv i andre

Han oppsummerer videre, og forteller at det ble mer liv i andreomgangen.

- Andre omgang blir mye bedre, Lyn setter mer fart og bortelaget blir etter hvert slitne av å løpe i mellom. Og så er det tidligere Raufoss-spiller Natalie G. Nilsen som får hull på byllen etter et kvarter i andre omgang.

Ingen tvil

Derifra og ut er det ingen tvil.

- Andrea Wilmann skårer på et flott langskudd, før Jenny Røsholm Olsen setter en retur, etter et raid fra Frida Leonhardsen Maanum.

Tålmodighetsprøve

Trener Glenn Kleven forteller om en tålmodighetsprøve.

- Det er bra vi hever oss i andre omgang, da henger ikke bortelaget helt med. Defensivt slipper vi ikke til noen ting egentlig. Sånn sett har vi bra kontroll. Men så lenge vi sliter med å få satt sjansene, er det jo alltid spenning.

Tabellen

Grand Bodø, som Lyns damer tapte mot på hjemmebane for få uker siden, ligger fortsatt på topp med 42 poeng, men en kamp mindre spilt enn Lyn. Grand Bodø møter Fløya i morgen, søndag. Fløya ligger på en tredjeplass, med 29. poeng.

Lyns Damer ligger fortsatt på andre plass, og langt foran Fløya, etter Raufosskampen med 41 poeng. Men da også med en kamp mer spilt enn tabelltoppen.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...