Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fotballgutta med mye gass

Fotballgutta med gass - Fra venstre fra Kjelsås A-Lag: Andreas Dyve, Axel pedersen, Lars brotangen, Konrad Skogen, Jesper Solli, Ola Bjørnland, og Mithilan Ahilan. Foto: PRIVAT

Onsdag feide de over Ørn-Horten i cup'en. Nå selger de også gass, så blir det kanskje enda mer gass på banen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2016 kl 10:13

KJELSÅS: – Ja, kanskje det, ler inititivtager til fotballklubbens egen gassautomet, på den gamle Shellstasjonen i Kjelsåsveien, Martin Hansen.

Heldig er Kjelsås Fotball, som har fotballvenner som ordner opp. Nordre Aker Budstikke har også tidligere skrevet om «avdanka fotballspillere» som ordner opp og fikser cash i kassa til A-laget til Kjelsås Fotball.

LES OGSÅ: Nå skal du snart få pølsene dine!

Til en veldig god sak

Martin forteller videre.

– Vi jobber hele tiden for å finne flere måter å tjene penger inn til Kjelsås Fotball. Nå er det også snart grillsesong, og hvorfor dra langt unna for å fylle gass, når man kan gjøre det her, kjapt, og ganske så sikkert mer rimelig også, sammenlignet med andre steder, oppfordrer Martin.

LES OGSÅ: Her sitter mannen som ubeskjedent sier han har dratt opp hundretusenvis av norske kvinner og menn fra sofaen

Martin legger til.

– Og i tillegg støtte en veldig god sak!

LES OGSÅ: Sitter bak i bussen og smaker på stemninga!

Alt stengt eller utsolgt

Som selv fikk ideen på ferie.

– Jeg oppdaget gassautomaten i Holmestrand, alt annet var stengt eller utsolgt. En genial installasjon, sier Martin.

– Løp og fyll, oppfordrer Martin og resten av A-lagsgutta til Kjelsås.

Men også.

Hjemmekamp søndag

– Kom og støtt opp om A-laget på kamp søndag - 17. april - på Grefsen Stadion - første hjemmekamp i sesongen mot Oppsal klokken 16.00.

Onsdag var det cup-runde, og av de lokale lagene kom Kjelsås seg til neste runde av cup'en - etter å ha feid over Ørn-Horten - 0-3 - les alt om cup-runden her.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...