Nordre Aker Budstikke

Fotballjenter spilte seg helt til topps

Skeids 05-jenter, fra venstre: Christine, Mie, Linnea, Silje, Lotte, Isabella, Maria, Ylva, Josephine, Lilly, Oline, Synne og Eline. Foto: PRIVAT

Både Skeid-jentene og Kjelsås-jentene spilte seg til toppen, i Nordstrand jentecup i helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2018 kl 14:23

NORDRE AKER: I helgen ble det arrangert Nordstrand jentecup, nierfotball, for jenter 13 år.

16 lag var med.

– 16 lag fra tre kretser kjempet om pokalene i Nordstrand jentecup. Dette er jenter som nettopp har tatt steget til ungdomsfotballen, og mange av spillerne holder et veldig høyt nivå. At cupen var nivådelt gjorde at vi fikk mange jevne og spennende kamper, står det på klubbens egen hjemmeside.

Kjelsås 05-jenter, bak fra venstre: Ingrid, Selma, Hanna, Tyra, Ida, Marie, Nora og Mari. Foran:
Signe, Maja, Sunniva, Helena, Julia og Alva. Foto: PRIVAT

LES OGSÅ: Arbeidet med nye Trollvann og Grefsenkleiva er i gang, se planene her

Mangelvare

Videre at cupen trakk til seg noen av de aller beste jenter 13-årslagene i østlandsområdet.


– Noe som gjør at spillerne fikk ordentlig kjenning på hvordan det er å møte sterk motstand. Vi fikk mye positiv tilbakemelding på cupen, og spesielt på det at cupen er nivådelt, siden det er mangelvare på slike cuper for jenter i denne alderen.

Skeid og Kjelsås

Skeid gikk til topps i sin klasse, nivå 1, med Kjelsås på tredje plass, etter det som beskrives som en jevn semifinale mot Lørenskog, som da tok andreplassen, her kan du lese mer om cupen.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...