Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fotballproff dømt for råkjøring

Foto: Foto: Ine-Elise Høiby

En tidligere Vålerenga-spiller kjørte 49 km/t fortere enn fartsgrensa.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.10.2013 kl 12:15

OSLO TINGRETT: Spilleren, som er i 20-årene, kom med en uforbeholden tilståelse da han møtte i tingretten i begynnelsen av oktober.

129 km/t i 80-sonen

Det var den 11. juni i år at fotballspilleren kjørte E39 ved Lindesnes. I 80-sonen ble han målt til 129 km/t mens han kjørte forbi flere biler.

Mannens forsvarer John Christian Elden har argumentert for at råkjøringen skjedde på en firefeltsvei uten at den medførte noen trafikkfarlige situasjoner.

I tråd med aktors påstand ble fotballproffen dømt til 14 dagers betinget fengsel og 10.000 kroner i bot. Fotballproffen mister også førerkortet i fem måneder.

Risikerer å måtte sone

Prøvetiden på fengselsstraffen er satt til to år, noe som betyr at mannen bør holde fartsgrensa de neste årene, hvis ikke risikerer han å måtte sone straffen.

Fotballproffen vedtok dommen.

Les også: Slakter «pampeveldet» i Norges Fotballforbund

Les også: Vålerenga vant etter scoringsfest

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...