Nordre Aker Budstikke

Fotballrunden: Knallstart på sesongen for Skeid

Skeid har kommet veldig godt igang med sesongen, og står med full pott og seks poeng etter de to første kampene. Foto: ANDERS VINDEGG

Det er særlig én egenskap Skeid-treneren tror kan bli viktig utover høsten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.07.2020 kl 17:15

NORDRE ÅSEN: Første kamp ut for Skeid i 2. divisjon etter koronapausen, var hjemme mot Brattvåg 12. juli, og hvor Skeid sikret alle tre poengene med seier - 2-1, med scoringer av Johnny Per Buduson og David Hickson Gyedu.

Søndag spilte Skeid borte mot Fløya, og knuste gutta i nord med hele 6-0. Skeid har selv oppsummert fra kampen, og siterer blant annet trener Gard Holme slik:

– Vi visste at vi kom til å styre spillet i kampen. Da er det bra at vi klarer å være tålmodige og utnytte de rommene og mulighetene vi visste vi kom til å få. Det er en kamp som lever til litt ut i andre omgang. Men når vi får scoring nummer tre og fire sprekker Fløya litt opp og kampen er på mange måter over. Vi gjør mye riktig i dag og jeg er selvsagt godt fornøyd med å vinne såpass stort som vi gjør. I dag scorer vi mye mål, jeg synes vi får til mye godt angrepsspill og vi skaper masse sjanser. I tillegg scorer vi tre mål på dødball og det kan bli en viktig egenskap utover høsten, sier Gard Holme på klubbens egen hjemmeside.

På scoringslista i søndagens match ble fortløpende: Marius Rygel, David Hickson, Marius Rygel, Johnny Buduson, Simen Hestnes, Anders Johan Johansen.

Videre skriver også klubben: Når lagene går av banen i Tromsø står det 0-6 på resultattavla og Skeid har med kveldens storseier inntatt tabelltopp etter to spilte serierunder. Men allerede på lørdag venter ett av lagene som er ventet å hevde seg i toppen av PostNord-ligaen denne sesongen, når Kvik Halden kommer på besøk.


– Kvik Halden har vært gode i flere år. Det er et lag som spiller litt annerledes enn mange av de andre lagene vi kommer til å møte. Men vi i trenerteamet har god kontroll på det de kommer med og så gjenstår det å videreformidle det til gutta som skal ut og krige på banen, sier Skeid-trener Gard Holme.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN PÅ SKEIDs EGEN HJEMMESIDE

Avspark i lørdagens match på Nordre Åsen er 16.00.

Kjelsås

Kjelsås, også i 2. divisjon, vant første kamp 12. juli, 2-1 borte mot Senja - straffemål av Akinbola Olajide Akinyemi og mål av Winston Robin Yaw Paintsil, men tapte neste, 2-3, hjemme mot Alta. Scoringer i kampen hjemme mot Alta var av Jesper Solli og igjen Winston Robin Yaw Paintsil.

Det betyr at Kjelsås står med tre poeng etter to kamper. Neste kamp ut er borte mot Høddvoll, 26. juli klokken 13.00.


HER KAN DU SE ALLE KAMPFAKTA FRA DE TO FØRSTE KAMPENE TIL KJELSÅS, PÅ FOTBALL.NO

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...