Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Fra tabellflopp til tabelltopp

Koll Volleys herrer ligger øverst på tabellen i eliteserien.

FLYR HØYT: Å inneha tabelledelsen er en uvant hverdag for Koll, som floppet i fjor. Foto: Alice Marie Johansen

Til tross for to tap mot Tromsø BK innehar Koll Volley fortsatt tabelltoppen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: Til tross for 2-3-tap mot tabelltoer Tromsø BK lørdag kveld, topper fortsatt Koll Volley tabellen i eliteserien med ett poeng.

Det er ikke dårlig for en gjeng unggutter som måtte spille uten beachvolleyball-spillerne Morten Kvamsdal og Geir Eidtun.

- Med tanke på at vi stiller med veldig mange unge gutter i dag er jeg fornøyd med resultatet, sier Koll-trener Roald Bahr.

Fra flopp til topp

Kampen varte i hele to timer, og ble ikke avgjort før det femte settet.

Tromsø på andreplass har nå 15 poeng, mens Koll har 16.

Å trone tabellen er ikke noe som ble tatt som en selvfølge før sesongen.

Koll lå nemlig helt neders på tabellen etter fjorårets sesong.

- Vi har fått en del nye spillere, og i tillegg har de yngste gutta blitt et år eldre. Ennå har vi Norges to beste spillere, Morten Kvamsdal og Geir Eidtun, som ikke var med i dag, sier trener Bahr.

Tror ikke det holder

- Tror du dere kan holde denne tabelledelsen til slutten av sesongen?

- Det har jeg ikke hatt noen forventning om. Men om de unge gutta fortsetter å utvikle seg slik de har gjort til nå tror jeg vi kan være med og kjempe i toppen, sier trenerne.

PS: Koll Volley spiller semifinale i NM mot Førde den 7. desember i Førdehuset.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...