Nordre Aker Budstikke

Frastjålet elsykkel med vogn - midt på torget

Ser du denne sykkelen med henger, tips Nordre Aker Budstikke, eierne eller politiet. Dette bildet fra tidligere anledning, og ikke fra Nydalen. Foto: PRIVAT

Hendelsen skjedde søndag kveld, og familien håper nå på lesernes hjelp.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2020 kl 20:47

NYDALEN: Søndag kveld like før klokken 20.00 forteller familie til Nordre Aker Budstikke:

– Vi er en barnefamilie på to voksne og to barn som akkurat har blitt frastjålet en el-sykkel med dobbel barne-sykkel-vogn. Dette skjedde midt på torget i Nydalen. Sykkelvognen er gul og blå av merket Burley, merket på sykkelen er VeloCity, sier Jorunn Thaulow, og håper på at noen av leserne ser sykkelen med tilbehør og tipser enten på telefon 99010157 eller 92232383.

– Hendelsen er også anmeldt og vi har vært i dialog med politiet om å sjekke eventuelle overvåkingskameraer i området. Det er veldig drøyt at noen stjeler en barnevogn!

Hun forteller at det også var diverse eiendeler i sykkelvognen:

– Vi hadde spist på en restaurant like ved torget fra klokken 18 - 19.00, og da vi kom ut var sykkellåsen klippet av og sykkelen og sykkelvognen borte!


Operasjonsleder André Kråkenes i Oslo-politiet sier til Nordre Aker Budstikke at de har varslet internt om tyveriet og beskrivelsen av sykkelen, og vil se etter sykkelen utover kvelden.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...