Nordre Aker Budstikke

Fredag kveld: Nabopuben rocker

Bandet Ryde fra Nesodden spiller opp til dans på Frysja33 fredag kveld. Foto: RYDE

- Bandet har en dansbar, rockete og happy spilleliste, de rigger opp i 2. etasje, så blir det mulighet for prat og fjas i første etasje, inviterer Ingunn Blauenfeldt Christiansen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2017 kl 09:08

KJELSÅS: Nabopuben er stadig like populær, forteller en av initiativtagerene, Ingunn Blauenfeldt Christiansen, om puben som holder åpent hver første fredag i måneden, i Kraftstasjonen Frysja33-lokalene ved Akerselva.

- Jeg tipper at mellom 50 og 150 personer kommer hver gang. Det er gratis inngang. Det er flere faste gjester, men det morsomme er at det nesten hver gang kommer noen som aldri har vært der før, så nedslagsfeltet utvides stadig, forteller hun.

Alle som spiller stiller opp gratis.

«Hatten» rundt

- Men vi sender «hatten» rundt, så det kanskje blir til bensinpenger, de som skal spille i kveld er Ryde, med base på Nesodden. Bandet har spilt sammen en stund og har ei dansbar, rockete og happy spilleliste, de rigger opp i 2. etasje, så blir det mulighet for prat og fjas i første etasje, forteller Ingunn videre.

Også at nabobegrepet er kraftig utvidet.

Stenger i tide

- Vi har jo hatt gjester fra Drammen, Trondheim, Tyskland og Nepal. I kveld kommer det en fra Farsund Dette blir siste Nabopub i år, i desember brukes huset til julebord. Det serveres øl, vin, snaks, vi tar cash, kort og vipps.

- Vi åpner dørene klokken 20.00, og stenger klokken 01.00. Akkurat i tide før eventuelt bråk og spetakkel. Det vil vi ikke ha noen av!

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...