Nordre Aker Budstikke

«Freddy Frisør» er død

Freddy Hansen, eller Freddy Frisør, holdt til på Grefsenplatået i over 50 år. Her fra da han ble feiret som 75-åring i 2018. Foto: Kristin Tufte Haga (Arkivfoto)

Den populære frisøren på Grefsenplatået, Freddy Hansen, ble 78 år gammel.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.08.2021 kl 10:48

GREFSEN: – Vår kjære mann og pappa sovnet stille inn på Ullevål sykehus i natt med oss rundt ham.

Det skriver sønnen, Eirik Norman Hansen, i et innlegg på Facebook fredag morgen.

– Pappa har levd et fantastisk liv og har betydd mye for oss og veldig mange andre. De siste årene har han slitt med Parkinsons og til slutt slet det han ut. Nå sitter vi igjen med fantastisk mange fine og gode minner om en helt spesiell mann og pappa, fortsetter Norman Hansen.

Nordre Aker Budstikke har fått familiens tillatelse til å dele innlegget og omtale saken.

Populær frisør

78-åringen gjorde seg kjent i nærmiljøet som frisør. I over 50 år holdt han til på Grefsenplatået. Mange kalte ham bare «Freddy Frisør» eller «Freddy the great».


I 2010 ble han tildelt Kulturvernprisen fra Historielaget Grefsen-Kjelsås-Nydalen. Begrunnelsen var at frisørsalongen hans var et «sosialt samlingssted til stor glede for mange i lokalsamfunnet».

I juni i fjor pakket han sammen sakene og ga seg som frisør.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...