Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kårer «Byens beste»

Friluftsmekka best i bydelen?

Stam på din lokale favoritt i kåringen av «Byens beste 2013»

Sognsvann er et av byens mest populære turområder, og nå er det nominert til Best i Bydel Nordre Aker. Er du enig? Nå kan du stemme i denne, og 29 andre kategorier i årets Byens beste-kåring på skjeriOslo.no! Foto: ARKIVFOTO

Flere tusen osloborgere har allerede avlagt stemme. Hva mener du om byens kultur-, rekreasjons- og servicetilbud?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: SkjeriOslos kåring av «Byens beste 2013» er godt i gang. Dette er folkets egen kåring av sine favorittsteder innen en rekke kategorier, fra underholdning og barneopplevelser, til restauranter, bakerier og takeaway.

30 kategorier

- I fjor kåret vi for første gang «Byens beste» i Oslo, og det var veldig gøy å se engasjementet rundt kåringen. I år utvider vi fra fire til 30 kategorier. Det er fordi vi ønsker å vise fram - og hedre - enda flere av de mange fine stedene i Oslo, sier Hege Bjørnsdatter Braaten, som er nyhets- og skjeriOslo-redaktør i Mediehuset dittOslo.

- En pris bestemt av kundene våre betyr mye, og den anerkjennelsen vil vi bruke for alt den er verdt, sa senterdirektør Unni Merete Aasgaard på Storo Storsenter, som vant i kategorien «Byens beste kjøpesenter» i 2012.

Leserne har all makt

For det er leserne av skjeriOslo som har nominert kandidatene i de 30 kategoriene, og det er leserne som på nett stemmer frem sine favoritter.

Flere tusen lesere har allerede sagt sin mening, og frem til 1. november kan også du logge deg inn på skjeriOslo.no og stemme på dine favoritter i én, noen eller alle 30 kategorier. For hver stemme du avgir, gir vi deg et «lodd» og dermed kan du være med når vi trekker ut premier senere i høst, blant alle dem som har stemt.

Favoritter der du bor

Som i fjor favner de temabestemte kategoriene over steder i hele byen.

Årets kategorier er «Byens beste» utested, uteservering, underholdning, kjøpesenter, barneopplevelse, kaffe, service, nyåpning, takeaway, kollektivreise, velvære, romantiske sted, bakeri, restaurant og gourmet.

Årets lokale bydelskategorier er derimot en ny vri, og ekstra spennende, fordi det er en veldig åpen tematisk klasse.

- Det har gjort at veldig mange lokale steder, som kanskje ikke får så mye oppmerksomhet i liknende kåringer, blir løftet fram i lyset. Det er jeg veldig glad for, sier Braaten.

De lokale kategoriene teller 15 i tallet, én for hver av bydelene i hovedstaden.

Her er lokalfinalistene i Bydel Nordre Aker:

BEST I BYDEL NORDRE AKER:

Runes Mini Varehus, Kjelsåsv. 130

Grefsenkollen Restaurant, Grefsenkollveien 100

Sognsvann

Åpent Bakeri, Damplassen 24-25

Trikkehallen på Kjelsås, Midtoddveien 12

I tillegg til bydelskategorien, finner vi blant annet Teknisk Museum på Kjelsås nominert i kategorien Byens beste barneopplevelse, mens Storo Storsenter også i år er er nominert i kategorien Byens beste kjøpesenter.

Se alle kategoriene og stem på dine favoritter på www.skjeriOslo.no.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...