Nordre Aker Budstikke

Frister med småviltcamp, kanotur gjennom marka, og rådyrjakt

Her fra tidligere småviltcamp for unge, i regi av Solemskogen jeger- og fiskeforening. Foto: SOLEMSKOGEN JEGER- OG FISKEFORENING

– Vi har flere spennende aktiviteter for de unge, men vi trenger ungdommer, sier Ingeborg Briseid Kraft i Solemskogen Jeger- og fiskeforening.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.07.2018 kl 17:27

SOLEMSKOGEN: I tillegg til å være politiker for Venstre i Nordre Aker, og nestleder i bydelsutvalget, er Ingeborg Briseid Kraft også leder for ungdomsutvalget i Solemskogen Jeger- og Fiskerforening (Solemskogen JFF).

– Vi har flere spennende aktiviteter for unge til høsten, men trenger ungdommer. Noen av aktivitetene foregår i marka, som jo utgjør en stor del av Nordre Aker, i tillegg har Oslo kommune gitt tillatelse til å felle 20 rådyr på Håøya. Der skal vi arrangere jakt, inviterer hun.

Kanotur og småviltcamp

– De fleste aktivitetene er for aldersgruppen 16-26 år. Ungdommene vil lære ulike jaktformer og få erfaring med å høste av naturen. Jakt er både spennende og gøy og gir alltid en flott natur-opplevelse, forteller Ingeborg.

Men 16.-19. august er det kanotur for ungdom helt ned til 12 år, gjennom Nordmarka, fra Buvann til Øyungen.

– Det blir mye fisking og overnatting under åpen himmel, frister Ingeborg.


Ingeborg Briseid Kraft, her fra reinsdyrjakt, vil gjerne ha med flere ungdommer i Solemskogen jeger- og fiskeforening. Foto: SOLEMSKOGEN JEGER- OG FISKEFORENING

– I høstferien er det lagt opp til småviltcamp i Rondane, med fuglejakt, harejakt, støkkjakt og hagleskyting. Vi har med oss dyktige instruktører og gode hunder. Overnatting er planlagt på ondane Gjestegård.

Ta kontakt

I tillegg blir det flere dager med rådyrjakt utover høsten.

– Bare å ta kontakt hvis du er interessert, oppfordrer Ingeborg. Send en e-post.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...