Nordre Aker Budstikke

Frivillige ildsjeler er gull verdt for idretten - som han her!

Foto: PRIVAT

Det er ikke få rosende ord som ligger grunn for at Endre er Årets Ildsjel i fotballklubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.10.2018 kl 20:19

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har fått tilgang til de rosende ordene og grunnlaget for hvorfor akkurat Endre Grønnestad (72) hedres som Årets Ildsjel i Kjelsås Fotball 2018.

Se bare her:

Endre bidrar med god oversikt over fotballens økonomi, og er ikke redd for å si imot om det er nødvendig. Han er positiv og veldig pliktoppfyllende.

Ingen oppgave er for liten og ingen oppgave er for stor. Samme hva du spør Endre om så sier han ja.

Endre stiller alltid opp og utfører rollen (journ. anm. kampvert) med humør og kunnskap, og er en mann man kan stole på. Det er en fornøyelse å jobbe sammen med ham.


Han er alltid positiv og hyggelig å samarbeide med...jobber frivillig flere hundre timer hvert år og lager aldri noe nummer ut av det. Når jeg kommer på A-lagskamper får jeg alltid en veldig god klem og det er nesten verdt inngangsbilletten alene!

Endre gjør en helt suveren jobb rundt A-kampene. Kommer først og stempler ut sist. Han takker alltid for kampen. Også når vi taper, det er klasse.

Det som imponerer meg mest med Endre er kanskje allsidigheten han har som ildsjel. Han kan brukes til det aller meste i klubben vår. Han kjører traktor om vinteren, står vakt om sommeren, og styrer økonomien med jernhånd hele året. Alt sammen med en hyggelig tone og smil om munnen.

Han stiller alltid opp på forespørsel, tar initiativ, engasjerer seg og møter omverden med en positiv innstilling. Med andre ord – en viktig ressurs for Kjelsås Fotball.

Ikke så rart at Endre Grønnestad har blitt kåret til Årets Ildsjel i Kjelsås Fotball - gratulerer!


LES OGSÅ: De vil ha innspill fra deg om nye Storokrysset

LES OGSÅ: Kommuneskogene er Oslos stolthet

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...