Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Full brannutrykning til Kjelsås skole - tre netter på rad

Fire utrykninger i løpet av få dager

På få dager har det vært fire brannutrykninger til Kjelsås skole natterstid. Men brenner gjør det ikke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2014 kl 11:48

KJELSÅS: I løpet av få dager, 24. mai, og tre netter på rad nå, natt til lørdag, søndag og mandag, har det vært full brannutrykning til Kjelsås skole. Avisen har vært i kontakt med naboer til skolen, som begynner å bli noe lei av å bli vekket veldig sent, eller kanskje snarere veldig tidlig av brannalarmen på skolen. Alarmen går i tillegg alltid til samme tid.

- Alle disse fire utrykningene har vært til samme tid, kun med en halvtimes forskjell, fra rundt klokken 4.30. Men brann har det ikke vært på skolen, snarere er det antageligvis noe feil i trykkfallet i sprinkelanlegget, og som gjør at brannalarmen utløses, kan vaktkommandør Ronny Skaug i Brann- og redningsetaten fortelle.

Les også: Nesten 150 brannutrykninger på grunn av matlaging

Ikke på bekostning av andre hendelser

- Heldigvis har ikke utrykningene gått på bekostning av svekket beredsskap, med tanke på eventuelle andre brannutrykninger til andre steder, sier Skaug.

Driftssjef ved Kjelsås skole, Roger Hågensen, kan fortelle at han nå tror saken blir løst.

Reparasjon

- Det er nok feil ved trykket i sprinkelanlegget, og det kommer folk senere i dag (journ. anm. mandag) som skal fikse dette. Så da håper vi på at brannalarmen ikke igjen blir utløst grunn av dette, sier Hågensen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...