Nordre Aker Budstikke

Full fest natt til 17. mai

Russen samlet seg ved Kringsjå, natt til 17. mai Foto: LESERBILDE

– Det må ha vært hundrevis av russ, forteller leser fra Kringsjå, natt til 17. mai.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.05.2018 kl 09:38

KRINGSJÅ: Operasjonsleder Tor Jøkling ved Oslo politidistrikt forteller at de i løpet av natten har mottatt mange klager på russestøy, også fra Olav M. Troviks vei på Kringsjå.

Litt over klokken tre fikk politiet melding om russestøy ved Kringsjå. Foto: LESERBILDE

20-25 klager

– Vi mottok klage på russestøy på Kringsjå klokken 3.15 i natt. Russen hadde også musikkanlegg på hjul. Vi har tilsammen mottatt rundt 20-25 klager på russebråk i natt, fra hele byen. Men det har kun dreid seg om støyklager, det har ikke vært noen dramatikk knyttet opp til disse klagene fra i natt, sier Jøkling til lokalavisa torsdag morgen.

– Hundrevis

Politiet var også på Kringsjå i natt.

– Det må ha vært hundrevis av russ, forteller en leser fra Kringsjå, natt til 17. mai.

Slåsskamp ved Ekeberg

Like etter at lokalavisa publiserer saken fra Kringsjå, så tvitrer politiet følgende klokken 09.00, fra Ekeberg:

– Flere russ var nylig innblandet i et slagsmål og skadeverk på Utsikten. En russ kjørt legevakt med øyeskader, etter også å ha vært bevisstløs som følge av vold. En russ er pågrepet for voldsbruken, og kjørt arresten. Vi oppretter sak.

LES OGSÅ:

Her er 17. mai-programmet for alle skolene i Nordre Aker!


Her er rekkefølgen på Nordre Aker-skolene i barnetoget i sentrum

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...