Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Full rulle i kollen

Rullecupen er i gang - her Sigurd Andreas Leikanger fra Fossum. Foto: LYN SKI

Klubben tok stavene i egen hånd og inviterte til full rulle i Holmenkollen. – Dette er nybrottsarbeid, sier daglig leder i Lyn Ski, Annik Bjørndal. Se video fra gårsdagens renn her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2016 kl 14:45

HOLMENKOLLEN: – Dette var det skikkelig gøy å dra i gang, sier daglig leder Annik Bjørndal, om rulleskirennet i Holmenkollen i går, i regi av nettopp Lyn.

Hun forteller at klubben har savnet rulleskirenn for de yngre, ni til seksten år.

SE FILM FRA RENNET TIRSDAG I HOLMENKOLLEN:

Stavene i egen hånd

– Derfor tok vi stavene i egen hånd og har nå dratt i gang en høst og vår cup for nettopp disse klassene.

Det første rennet gikk altså i går, 20. september. Så blir det ett renn til, 27. september.

– Til våren har vi planlagt tre renn, i tillegg til at vi håper på et kretsmesterskap på rulleski for de samme aldersgruppene, sier Bjørndal videre.

LES OGSÅ: Her er de nye skolegrensene

Ida Nordengen rullet i kollen tirsdag kveld. Foto: LYN SKI

Utfordrende

Alle som har vært i Holmenkollen skianlegg vet at det langt fra er bare bortoverski.

– Det er utfordrende løyper, og mange grudde seg nettopp til det. Men, vi la løypene ut fra prinsippet om god trening og sikkerkhet. Verken Hellnerbakken eller Midstudbakken var inkludert i løypene. Vi opplevde derfor også godt fornøyde løpere både i- og etter kjøring i løypene, sier også Bjørndal.

Nybrottsarbeid

Hun fortsetter.

– Dette er nybrottsarbeid i egen skikrets, og vi hadde kort tid fra lansering til første renn. Likevel startet hele 182. Det var dessverre ikke alle som kom med, vi måtte sikre en god gjennomføring, og hadde kun etteranmelding frem til søndag kveld.

Som nå ønsker alle velkommen til neste renn, påmeldingen stenger fredag.

– Vi har begynt på en ny historie og vi skal følge den videre, sier Bjørndal om det nye rulleskicupen som Kringsjåklubben har dratt i gang, ifølge Bjørndal.

LES OGSÅ ANDRE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...