Nordre Aker Budstikke

Full trikkestans etter strømbrudd

Like ovenfor Storokrysset sto juletrikken bom fast. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Selv juletrikken sto bom fast i Grefsenveien mandag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.12.2017 kl 14:44

STORO: Klokken 14.15 sto det trikker på rekke og rad oppover Grefsenveien. Ved Storo sto selv den lysdekorerte juletrikken, både i ro i mørke.

En trikkefører Nordre Aker Budstikke snakket med på stedet kunne fortelle at trikkene står som følge av et strømbrudd.

– Det er riktig, bekrefter Jan Rustad i Sporveien når vi ringer klokken 14.20.

– Det er en strømstans mellom Storo og Disen. En likeretter har lagt seg ut etter en test. Det fungerer omtrent som en vippesikring. Men det er snart rettet opp igjen nå.

Ifølge trafikkleder skal strømmen ikke ha vært borte lenge, og uansett vil det ikke ta lang tid før strømmen er oppe og trikkene kan kjøre som normalt igjen, opplyser Rustad.


– Vil dette gi forsinkelser for trikken utover ettermiddagen?

– Ikke noe av betydning, svarer Rustad.

Klokken 14.40 melder Nordre Aker Budstikkes reporter på stedet at trafikken er i gang igjen, men det står fortsatt mange trikker i kø for å komme igang igjen.

LES OGSÅ: I 2018 stopper all trikketrafikk i Grefsenveien

Trikkene sto på rekke og rad i Grefsenveien i 14.15-tiden mandag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA


Grefsenveien mandag ettermiddag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...