Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ga Bredo tre poeng i bursdagsgave

- Noe mer får han ikke, sier tomålscorer Sistek.

SEIERSMÅLET: Armin Sistek og Faisal Dahir feirer det avgjørende 2-3-målet med publikum. Foto: Alice Johansen

Lyn kriget til seg tre poeng mot Grorud i 2. divisjonsoppgjøret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.05.2014 kl 22:36

GRORUD: Lyn fikk kamp helt inn til dørstokken om tre poeng mot Grorud søndag ettermiddag. Spiss Armin Sistek satte inn det avgjørende målet 2-3-målet i det 84. minutt, og før det levde kampen helt sitt eget liv.

Sistek var også drivkraften bak det første målet, da han alene presset Groruds forsvar, noe som førte til at Groruds Morten Slorøy var uheldig og satte ballen i eget mål.

Sistek effektiv foran mål

De to neste målene sto også Grorud bak, men de havnet begge i Lyns nettmasker bak keeper Thomas Sandsør.

Lagene gikk til pause med stillingen 1-2 til hjemmelaget.

Også i 2. omgang hadde Grorud mange gode målsjanser som gikk ubenyttet.

Det samme gjorde ikke Lyns Armin Sistek, som første satte inn 2-2-scoringen i det 50. minutt, etter å ha fått målgivende av Jonas Rygg.

LES OGSÅ: Nå skal Kjetil Rekdal på Lyn-kamp

Seks minutter før full tid angriper Lyn med hele laget, og Sistek får en kompispasning av Faisal Dahir, som han sender langs bakken og i venstre hjørne.

Kampen på nye Grorud kunstgress ebber ut de siste minuttene, etter en spennende fotballkamp foran rundt 400 tilskuere.

Bursdagsgave

Trener Finn Bredo Olsen var ekstra fornøyd med seiere, som førte til at Lyn nå har tatt seks poeng i serien, og hoppet fra en 11. plass til 9. plass på tabellen.

Han fylte 49 år den 18. mai.

- Vi tar noen grep i garderoben, for Grorud er helt klart det beste laget i 1. omgang. Vi klarer å justere oss, og utnytter de mulighetene vi får. Jeg kunne ikke ha tenkt meg en bedre bursdagsgave, sier Bredo etter kampen.

Det var liten tvil om at Sistek var en viktig brikke for å sikre seieren på søndag.

LES OGSÅ: Cuphelten lover flere mål

- Dette var utrolig deilig. Når man er spiss så blir man målt i hvor mange mål man scorer, det er det som er jobben min, sier Sistek selv, som var glad for å kunne være med og gi trener Bredo en skikkelig bursdagsgave.

- Men nå får han ikke noe mer! Sier Sistek og ler.

Skuffet

Groruds lag var en slagen gjeng etter kampen.

- Når vi ikke klarer å sette sjansene våre så blir det ikke seier. Vi starter kampen veldig bra, men blir sliten, og begynner å slite periodevis i 2. omgang, sier kaptein Preben Mankowitz.

Bursdagsbarnet Bredo var imponert over Grorud.

- Dette er nok et av de beste lagene i avdelingen vår. Avdelingen vår er full av lag som er kapabel til å slå alle, så det kommer til å bli et "race" inn til målstreken denne sesongen, mener Bredo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...