Nordre Aker Budstikke

Ga kjøpesenteret nytt navn. Nå takker sjefen for seg

Stian Kjellhov har vært senterleder på Amfi Ullevaal på Ullevaal stadion siden 2016. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Stian Kjellhov ledet omprofileringen til Amfi-senter på Ullevaal Stadion. Nå skal han begynne i ny jobb.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.06.2019 kl 10:29

ULLEVÅL: Eiendomsrådgiveren Colliers International har ansatt Stian Kjellhov til sin Retail og Handel-avdeling, det skriver Estatenyheter.

Kjellhov har vært senterleder på Olav Thon-forvaltede Amfi Ullevaal på Ullevaal Stadion siden 2016. Det var Kjellhov som ledet arbeidet med å omprofilere senteret på nasjonalarenane fra "Ullevaal Sentrum" til Oslos første Amfi-senter.

Tidligere har han vært senterleder for Xhibition kjøpesenter i Bergen, og har utviklet og etablert ulike retailkonsepter, både som gründer innen serveringsbransjen og innen apotekbransjen.

– Unik arbeidsplass

– Reisen med Ullevaal har vært meget spennende! Mange kjenner stadion som landemerke og idrettsstadion, men ikke alle har kjent til at det er et unikt kjøpesenteret på Ullevaal, sier Stian Kjellhov til Nordre Aker Budstikke.

– For å skryte litt av arbeidsplassen min så er det alle kollegaene som gjør plassen unik! Mange hevder det samme, men her finner du kjøpmenn og kvinner som har vært her lenge og vet hvordan å yte service til kundene sine. De besitter fagkunnskap, og deler den gjerne, legger han til.


Han mener nettopp det er litt av nøkkelen til hvor butikkhandel vil utvikle seg fremover.

– For de som ikke allerede hadde fått memoet, så er det kunden som velger deg, da må vi levere en opplevelse de har lyst til å komme tilbake til.

Ny profil

Og det er noe Kjellhov har jobbet med i sin tid på Ullevaal. Han trekker frem profileringen av senteret med en tydeligere kjøpesenterprofil enn hva som var tilfellet tidligere .

– Det var derfor naturlig å samle butikkene under Amfi-navnet. En av Norges meste kjente kjøpesenternavn. For å få til det har vi samarbeidet tett med alle interessenter på stadion; butikkeiere, gårdeiere og kontorleietakere, og kunder. Det er viktig å synes, og sørge for at alle som ser oss vet hva de får her. For å sitere min gamle foreleser på BI «så hjelper det ikke å være verdens beste elsker hvis ingen vet om det», smiler Kjellhov.

Han mener Amfi Ullevaal fortsatt har potensial for å bli bedre og tydeligere, og han avslører at det ligger mange planer for å oppnå det, selv om han selv nå forlater skuta.


– Arbeidet fortsetter hver dag, noe min etterfølger tar videre. Jeg kan ikke avsløre navn riktig ennå, men kan si så mye som at hun begynner i september, og kommer til å løfte Amfi Ullevaal videre. Det er jeg sikker på, legger han til.

LES OGSÅ: Amfi Ullevaal deler ut lokal ildsjelpris for dem som gjør noe for barn og ungdom

Utvikle kjøpesentre

Kjellhov trer inn i stillingen som Leder Forvaltning Kjøpesenter i Colliers.

– Colliers har et sterkt fagmiljø innen handels-eiendom med både etableringsrådgivere for kjeder, utleieeksperter, og forvaltere. Mitt hovedfokus vil være utvikling av handelssentre og optimalisering av driften for gårdeiere i stillingen som Leder Forvaltning Kjøpesenter, sier han.

Det er utfordrende tider for dem som driver med handleseiendom, noe som både vil bety endringer, men også muligheter, tror Kjellhov. Selv har han tro på å tilby løsninger som bidrar til at kundene får ta del i de mulighetene som kommer.


– Nå er det knapt en måned igjen her på Ullevaal og jeg benytter gjerne anledningen til å takke alle kollegaer, kunder og samarbeidspartnere som har gjort årene på Amfi Ullevaal så gode! Jeg kommer til å besøke Ullevaal også etter jeg avslutter som senterleder, rett og slett for å handle, sier Kjellhov.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...