Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Gamle engangsgriller og hundebæsj lever på lånt tid

Førstkommende lørdag blir det storaksjon - Fjorbyen skal igjen skinne.

TAR I ET TAK: Nå skal det ryddes opp i hver krok og krik.

Nå bretter syv bydelsforeninger i Oslo Høyre (Ullern, Nordstrand, Sagene, St. Hanshaugen, Grünerløkka, Gamle Oslo og Frogner) opp ermene og ifører seg gummihansker. Lørdag ser du dem i aksjon.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2014 kl 13:34

OSLO: - Vi skal gjøre hele Fjordbyen og strandlinjen fra Nordstrand Bad via Bygdøy til Bestumkilen enda finere til våren.

- Enkelte steder er det veldig mye søppel - som på Nordstrand Bad, ved Huk og innerst i Frognerkilen. Det er trist at et sted som Nordstrand Bad som har blitt så flott blir fullt av søppel, sier Lene Christine Sundfær Haug i Frogner Høyre.

Aksjonen vil dreie seg om opprydning på værste stedene, men er også en holdningskampanje rettet mot publikum.

- Vi må alle ta et ansvar for å ta vare på den vakre byen vår. De syv bydelsforeningene ønsker å gå foran med et godt eksempel og å snakke med folk over hele byen.

LES OGSÅ: Naboer til kamp mot MCDonalds

- Vi skal ha ti stander på strender, langs havnepromonaden og Fjordbyen for øvrig og er utstyrt med søplesekker, søpleklyper, hansker, koster og feirbrett.

- Med dette skal vi feie for vår egen dør mellom standene, sier Haug.

Nordstrand Høyre har hvert år aksjon der de rydder Hvervenbukta. Flere andre lokalforeninger i Oslo Høyre har også lignende aksjoner.

På de ulike standene førstkommende lørdag vil det både bli delt ut informasjon om Høyre og om Fjordbyen.

LES OGSÅ: Ble kvekkende glade da de ble reddet

LES OGSÅ: Her drar du på piknik i Oslo

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...