Nordre Aker Budstikke

Går du med en prosjektdrøm, men mangler penger? Nå kan du søke frivillighetsmidler

Maridalsspillet fikk 20.000 kroner i frivillighetsmidler i 2016 og 2017. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Bydel Nordre Aker har åpnet søknadsportalen til frivillighetsmidlene for 2018.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Fristen er 15. januar 2018. Men allerede nå er søknadsportalen åpen på bydelens nettsider.

Det er bydelsutvalget som tildeler frivillighetsmidlene i Bydel Nordre Aker.

I bydelsdirektør Øyvind Henriksens forslag til budsjett for 2018 er det satt av 1 million kroner til frivillighetsmidler. Budsjettet skal vedtas av bydelsutvalget (BU) først 14. desember, og tildelingen forutsetter at posten til frivillighetsmidler opprettholdes.

Det er imidlertid liten grunn til å tro at bydelsutvalget vil kutte i potten til frivillighetsmidler. Tvert imot. Flere av partiene gikk til valg på å øke frivillighetsmidlene.

Kriterier for å søke

  • Alle søknader skal bidra til å øke det frivillig arbeid i bydelen, skape engasjement og gode opplevelser for bydelens beboere.
  • Organisasjoner, institusjoner, bydelens virksomheter, ad-hoc grupperinger og enkeltpersoner kan søke. Søkeren må ha sin hovedvekt av medlemmer og/eller virksomhet i Bydel Nordre Aker.


Fullstendig oversikt over kriterer og reglement, samt link til søknadsskjema, finner du på Bydel Nordre Akers nettsider.

Det er kun mulig å søke elektronisk via skjemaet på bydelens nettsider.

Disse fikk i fjor

Hagebybladets Venner, her ved redaktør Olav Rokseth, fikk i år frivillighetsmidler til utgeivelsen av jubileumsboka Landsbyen i byen – Ullevål Hageby 100 år. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Maridalsspillet og Nordre Akers talentpris (Nordre Aker musikk- og kulturutvalg) er blant dem som har mottatt frivillighetsmidler de siste årene.

Av enkeltmottakere som fikk mest i 2017-tildelingen, var blant andre Tåsen IL med 70.000, Koll IL med 60.000, Kjelsås IL med tilsammen 50.000, Ullevål IL med 40.000 og Korsvoll IL med tilsammen 40.000 kroner. Dugnadsgruppa Arnes Park fikk 50.000 kroner, mens Øvre Grefsen Vel fikk 83.000 kroner. Hagebybladets Venner fikk 45.000 kroner til jubileumsbok for Ullevål hageby 100 år. Her kan du se hvem som fikk, og hvor mye, i 2017.


LES OGSÅ:

Dette er årets talent i Nordre Aker!

Her er desemberguide til julekonsertene i bydelen

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...