Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Get Moving kan bli best i alt – nå gjenstår finalen

Fra semifinalen på Sentralen: Ole Jakob Dahl, Mattias Lund Dahlin, Nivethan Senthurvasan, Simen Flock Hogstad og Jonatan Norbye. Foto: PRIVAT

Ungdomsbedriften fra Nydalen videregående skole har som eneste bedrift gått videre til finalen i alle de fire kategorier som så langt er offentliggjort, under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2017 kl 16:55

NYDALEN: Get Moving UB har laget en tjeneste som kartlegger fasiliteter for å drive med fysisk aktivitet i Oslo, og har til hensikt å få flere barn og ungdom ut og i aktivitet. I første omgang dekker tjenesten Nordre Aker. Her kan du lese hvordan bedriften ble presentert i Nordre Aker Budstikke nylig.

Til topps i fire kategorier

Etter fire dager med semifinaler i forrige uke, og 120 konkurrerende bedrifter, er det nå avgjort hvem som er finalister i konkurransen om å bli Oslos beste Ungdomsbedrift i 2017. Det er Ungt Entreprenørskap som arrangerer mesterskapet.

Get Moving er en av 16 bedrifter som har gått til finalen i den gjeveste kategorien, Oslos beste Ungdomsbedrift 2017.

I tillegg har de gått til finalen i kategoriene Regnskap, "Den beste arbeidsplassen" (HR-bedrift), og Samarbeid med næringslivet.

– Semifinalen gikk veldig bra, med mye positive tilbakemeldinger fra dommerne på både pitch og idé. Vi er den eneste ungdomsbedriften i hele Oslo som kom videre til finalen i alle de fire konkurransene som har blitt publisert! I tillegg er det også åpent for å gjøre det bra i en del av de andre konkurransene, sier Jonathan Norbye, økonomiansvarlig i Get Moving UB.

Get Moving: Jonatan Norbye, Nivethan Senthurvasan, Ole Jakob Dahl, Simen Flock Hogstad og Mattias Lund Dahlin. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Flere Nydalen-bedrifter

Fram mot Oslomesterskapet har det vært en rekke innleveringsoppgaver for guttene i Get Moving. Vinnerne av disse blir offentliggjort i finalen, som går på Sentralen torsdag 23. mars. Finalistene i konkurransen Oslos beste Ungdomsbedrift skal også pitche fra scenen og stå på stand i Marmorsalen på Sentralen under finalen.

Get Moving er ikke den eneste ungdomsbedriften ved Nydalen vgs. som har tatt seg til finalen for beste ungdomsbedrift. Det har nemlig også ExRight UB. Les mer om dem her!

ExRight er i tillegg finalist i kategorien Samarbeid med næringslivet. I kategorien "Den beste arbeidsplassen" er også Nydalen-bedriften TravelHoodie UB, som lager hettegenser og pute i én, for en behageligere reise, finalister.

Les mer om konseptet til Get Moving her!

Finalister Oslos beste Ungdomsbedrift 2017:

 • A.K Konditori UB: (Etterstad vgs) – Tar alt av kaker og desserter på bestilling og bestillinger etter forespørsel.
 • Core UB: (Ullern vgs) – Lager selvlagde ledningsholdere i lær. De brukes til å holde styr på ledninger og beskytte dem.
 • CrashCube UB: (Kongshavn vgs) – Produktet skal formilde skadeomfanget ved trafikkulykker.
 • EasyRope UB: (Oslo Handelsgymnasium) – Tilbyr et båttau som gjør det enklere å legge til båten for du slipper å knyte.
 • ExRight UB: (Nydalen vgs) – Tilbyr treningsopplegg på nett, tilpasset dine preferanser, for at du skal trene riktig!
 • Get Moving UB: (Nydalen vgs) – En tjeneste som kartlegger fasiliteter for å drive med fysisk aktivitet i Oslo.
 • HomeRun UB: (Ullern vgs) – En personlig handletjeneste for eldre. Vårt mål er å forenkle eldres hverdag.
 • Leiestedet UB: (Elvebakken vgs) Ønsker å skape en nettside hvor privatpersoner kan leie og leie ut klær.
 • M.I.C UB: (Lambertseter vgs) – Distribusjon av et stilfullt alternativ til isbiter i form av en stålstav.
 • Mirage UB: (F21) – Vi hjelper bedrifter bli sett på nett gjennom digital markedsføring.
 • Polygon UB: (Stovner vgs) – En mobilapp som skal sosialisere ungdom som har vanskelig for å sosialisere seg
 • Save2Change UB: (Oslo Handelsgymnasium) – Sparing ved forbruk til veldighet. Sterkt bånd til formålet.
 • Sun Visor UB: (Kongshavn vgs) – Sol visir til MC hjelmer, lett å ta av og på med hjelp av magneter.
 • Utekjøkkenet UB: (Foss vgs) – Tilbyr utleie av det personlige lokalet Utekjøkkenet til ulike arrangementer- med fleksibelt opplegg
 • VEVE = LEVE UB: (Edvard Munch vgs) – Vever tradisjonsrike brikkebånd med og uten refleks til ulike bruksområder.
 • WarmCase UB: (Kongshavn vgs) – Et etui som isolerer mobilen fra kulden, bestående av Thinsulate, ull og skinn.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...