Nordre Aker Budstikke

Gikk konkurs, nå har butikken gjenoppstått i ny drakt

Fra venstre Natalija Maric og Andrea Skarabot Pedersen, begge jobbet i Vita-kjeden, nå er de med videre i den nye butikken. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Jeg elsker jobben min og glad for at jeg får drive videre, sier daglig leder Andrea S. Pedersen i den nye Fredrik og Louisa-butikken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.12.2019 kl 17:41

ULLEVÅL: Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt nedleggelsen av flere Vita-butikker, som følge av konkursen til Cosmetic Group AS tidligere i høst.

Vita Storo-ansatte var lykkelige da de fikk vite at den butikken skulle fortsette, mens på AMFI Ullevaal var det da uklart hva som ville skje med Vita Exclusive-butikken der.

Ny butikk

Men nå fortsetter butikken på Ullevål i ny drakt: Fredrik & Louisa har overtatt - kjeden tilbyr produkter innen hudpleie, makeup og duft. Tidligere Vita-ansatte har fulgt med over i den nye butikken.

Noe blant annet daglig leder Andrea S. Pedersen er glad for.

– Vi har en solid kundebase som kommer igjen og igjen, samt en god omsetning. Dette har vært min magefølelse hele veien, sier Andrea, og som har ledet Vita Exclusive-butikken på Ullevål i nesten fire år.

Senterlederen fornøyd

– Jeg elsker jobben min og glad for at jeg får drive videre. Det er fantastisk å ha hobbyen sin også som jobb!

Senterleder Vilde H. Lerbak er også glad for at AMFI Ullevaal beholder de gode ansatte på stedet.

– De ansatte i butikken er svært dyktige i sitt felt, og har et sortiment jeg vet kundene våre setter pris på. Det er en stor glede å fortelle alle som har spurt de siste ukene at Fredrik & Louisa, og alle de flotte ansatte, blir med videre her på Ullevål, legger hun til.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...