Nordre Aker Budstikke

Gir bort 1600 tulipaner

President i Lions Grefsen, Torbjørn Togstad med blomster til hjemmesykepleierne Stine Straumsheim og Martin Kinn, og som synes det er hyggelig å få blomster og å bli satt pris på. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Lions Grefsens årlige tulipanaksjon, til inntekt for barne- og ungdomsarbeide ble droppet på grunn av koronasituasjonen. I stedet valgte Lions ut noen å gi alle blomstene til.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2020 kl 14:24

TÅSEN: – Noen av de som gjør en viktig og flott jobb i disse tider er hjemmesykepleien vår. Lions hadde jo planlagt en tulipanaksjon i slutten av april, den må jo også avlyses. Det Lions ønsker å gjøre er å gi alle våre hjemmesykepleiere i bydelen en oppmuntring og anerkjennelse for den flotte og viktige jobben de gjør i disse tider, skrev president i Lions Grefsen, Torbjørn Togstad, i en mail til Nordre Aker Budstikke og inviterte avisa med på overrekkelsen.

Arrangmentskomiteen og Lions Grefsen i påskegult i Vinkelveien, i anledning blomster til hjemmesykepleien i Nordre Aker. Fra venstre: Jens Gran, Tove S. Christiansen, Jean-Pierre Minassian, Ivar Christiansen, Tone Haugen Jensen, Torbjørn Togstad, Bjørg Wang Benterud og Kari Helen Kløvstad. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Vinkelveien

I nydelig vårvær troppet godt synlige Lions-representanter opp i bakgården i Vinkelveien, som er base for hjemmesykepleierne i bydelen, for å overrekke 150 tulipanbuketter.

Togstad holdt også en overrekkelsestale, hvor han blant annet sa følgende:

– Vi er jo i en svært vanskelig og spesiell tid nå med korona-krisen. Mange ser på dette som en krig mot en usynlig fiende som har angrepet hele verden. Her er det noen som må stå i første linje i denne krigen og slik vi ser det så er dere noen av de som må ta denne utfordringen. På nyhetene i går fortalte de at 7 av 10 dødsfall er på sykehjem og blant de eldre. Dette er jo nettopp denne gruppen dere jobber med, sa Togstad, og fortsatte:


– Lions har hver vår en tulipanaksjon for å kunne kjøre programmet «Mitt Valg» på skoler og i barnehager for bidra til at barn og unge utvikler en positiv sosial adferd, gi hjelp til personlig utvikling og forebygge mobbing, vold og rus. Motto er «Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne.» Vi har også arrangementer på sykehjemmene i bydelen for å gi beboerne noen gode opplevelser og mange andre aktiviteter.

Togstad overrakte blomster som en takk og anerkjennelse for den viktige jobben hjemmesykepleierne gjør i en vanskelig tid.

Med tulipaner og avstand i Vinkelveien på onsdag:

– Fint å bli satt pris på

Hjemmesykepleier Stine Straumsheim blir veldig glad for blomstene fra Lions:


– Ja, dette er veldig hyggelig. Vi gjør jo mye av det samme som vi pleier å gjøre i denne jobben. Men likevel er mye annerledes, og det er forståelig at mange er engstelige, sier hun.

– Veldig hyggelig å få blomster i dag, og fint å bli satt pris på. De skal nok få plass midt på kjøkkenbordet.

Kollega Martin Kinn er også takknemlig for blomstene:

– Og selvfølgelig også veldig hyggelig å bli satt pris på, og at vi blir sett for hva vi gjør. Denne buketten blir fin å sette i vase i vinduet, der jeg bor, sier han.

Totalt er det 250 buketter Lions har kjøpt inn i forbindelse med opprinnelig tulipanaksjon, nesten 2000 tulipaner, og deler av resten av bukettene skal blant annet overrekkes til Myrer Omsorg i Hareveien, Grefsenhjemmet og Lillohjemmet.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...