Nordre Aker Budstikke

Gjemmer 1500 påskeegg

DJ Aftersun, påskeharen og 1500 påskeegg på Kringsjå 21. mars. Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) inviterer i år til påskeeggjakt mellom blokkene i studentbyen for tredje år på rad.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.03.2018 kl 09:26

KRINGSJÅ: Dette er ett av flere høytidsarrangementer der SiO vil samle studentbyinnbyggere og resten av nabolaget til felles hygge: I november ble adventstiden markert med stemningsfull julegrantenning også det for tredje gang.

Naboskap

– Dette er tredje året SiO inviterer til påskeeggjakt for studenter og andre som bor i området. På Kringsjå møtes vi utenfor og skaper skikkelig påskestemning. Studentbyen vokser og vi i SiO ønsker å bidra til godt miljø og naboskap, sier Gunn Kirsti Løkka, fungerende boligdirektør i SiO.

Arrangementet byr på påskeeggjakt, musikk og kakao onsdag 21. mars, og startskuddet går klokken 16.

Markedsdirektør i SiO, Gunn Kristi Løkka. Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO

1500 egg

1500 små plastegg gjemmes rundt om på Kringsjå og alle som finner egg, er med i trekningen om tre gigantiske påskeegg. Det er trøstepremier til alle deltakere så langt premiebeholdningen rekker, opplyser SiO.


DJ Aftersun står for stemningen og spiller hit etter hit mens jakten pågår.

– Vi ønsker å by på utendørsaktiviteter for beboere, naboer og barn og håper mange kommer. Vi håper at arrangementer som friluftskino, julegrantenning og påskeeggjakt kan gjøre at Kringsjå oppleves som en inkluderende og leken studentby, sier Gunn Kirsti Løkka.

Barn fra SiO Barnehage pynter utendørs på Kringsjå Studentby i forkant av påskeeggjakten.

Påskeeggjakt Kringsjå Studentby. Foto: Unni Irmelin Kvam / SiO

Bygger nytt på Kringsjå

I desember flyttet de første studentene inn i de nye blokkene i massivtre, som er bygget ut mot Sognsveien.


Tidligere i vinter kunne Nordre ker Budstikke fortelle at naboer har klaget på lyset fra de store S-logoene i toppen av de nye byggene.

Men det er ikke alt som skjer på Kringsjå. Arbeidet med helt nye familieleiligheter har startet, og disse skal stå feridige i 2019.

Og til høsten åpner SiO Athletica nytt treningssenter i Kringsjå studentby, til glede for de mange tusen innbyggerne.

Studentbyens nabo, Norges Idrettshøgkole, feirer i år 50 år, og er helt nyrehabilitert. Her kan du se hvor flott det har blitt!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...